Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Czy ktoś posiada blueprinty do BMW M3 E92 2008?

Wszystkie jakie do tej pory znalazłem są niewymiarowe tzn. nie pasują (np. widok z góy i z boku pokrywa się reszta już nie itp.)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzięki, ale większość z tych stron przeszukałem - tak wiem nie wszystkie ;].

Dokończę w takim razie poszukiwania, ale jakby ktoś znalazł te "właściwe" i były tak miły to będe wdzięczny.

Pozdrawiam

Scottero:

Niestety to te "niepasujące" :(

Napisano
ale w jaki sposob ci one niepasuja? Bo jesli ci chodzi o zle wyswietlanie w wievportach, to zapraszam do FAQ-u:

http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=21720

Dzięki ale tak zrobiłem :] ( w ps "wyciąłem" samochód w maxie wyaligmowałem itd. )

Może pokaże co z tym porobiłem.

Najpierw 4 rzuty (oczywiście pomniejszone):

front

Cun.jpg

back

Cbi.jpg

side

CEr.jpg

C9V.jpg

W maxie wygląda to tak: http://link.imgshare.us/1jjCJP

Co do kwestii "niepasowania" mam tu na myśli, to iż np. wstawię point na kraniec lusterka dopasuje pozycję do np. widoków top i side, ale nie zgadza się z fornt i back, jak w tym samym położeniu dopasuje do front to znowu do innych się nie zgadza.

Inna sprawa po "wycięciu" w ps np. długość widoków top i side były inne.

Zielony nie jestem, ale przyznam, że to moja jedna z pierwszych bardziej poważnych zabaw z modelowaniem więc jestem otwarty na wszystko ;]

Dzięki

Pozdrawiam

Napisano

nigdy niema tak że wszystko się zgadza we wszystkich viewportach, te printy są bardzo dobre sam modelowałem z nich,

Napisano

no niestety trzeba sobie jakoś radzić, to i tak jedne z najlepszych blueprintów, lepsze ma tylko audi i renault jeśli chodzi o te nowe modele

Napisano

Ok czyli rozumiem, gdzie nie gdzie trzeba się na wyobraźnie zdać, albo inne dane np. zdjęcia ;]

Dzięki wszystkim.

Pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności