lestat85 Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 Problem jaki mam polega na tym, że pędzel nie chce mi importować ani exportować plików. Wcześniej działał bez problemu a teraz przyciski import/export są martwe, przyciskam i nic :confused:
szeyker89 Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 Może złe pliki importujesz. Podaj więcej szczegółów.
lestat85 Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Napisano 20 Styczeń 2008 robię tak jak zawsze, exportuję z maxa do *.obj, do tej pory wszystko działało. W tej chwili nawet po przeinstalowaniu tak jak już pisałem wyżej przyciski import i export są martwe. Nie reagują wogóle. Tak jakby były tam tylko namalowane albo były nie działającym linkiem na jakiejś http://www...
szeyker89 Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 Wiem o co chodzi ale co schrzanić się mogło to nie mam pojęcia. Może ktoś mądrzejszy jest ode mnie i pomorze Ci. Pozdro
Tomala Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 Pewnie przekroczyłeś miesięczny limit importowania plików do zbrusha. Joke :) A jaka wersja? może spróbuj sprawdzić czy działa z 3.0 albo z 3.1 a jak dalej będzie problem to odinstaluj i usuń wszelkie pozostałości po zbrushu i wpisy z rejestru zanim zainstalujesz ponownie. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi