Napisano 20 Styczeń 200817 l Problem jaki mam polega na tym, że pędzel nie chce mi importować ani exportować plików. Wcześniej działał bez problemu a teraz przyciski import/export są martwe, przyciskam i nic :confused:
Napisano 20 Styczeń 200817 l Autor robię tak jak zawsze, exportuję z maxa do *.obj, do tej pory wszystko działało. W tej chwili nawet po przeinstalowaniu tak jak już pisałem wyżej przyciski import i export są martwe. Nie reagują wogóle. Tak jakby były tam tylko namalowane albo były nie działającym linkiem na jakiejś http://www...
Napisano 20 Styczeń 200817 l Wiem o co chodzi ale co schrzanić się mogło to nie mam pojęcia. Może ktoś mądrzejszy jest ode mnie i pomorze Ci. Pozdro
Napisano 20 Styczeń 200817 l Pewnie przekroczyłeś miesięczny limit importowania plików do zbrusha. Joke :) A jaka wersja? może spróbuj sprawdzić czy działa z 3.0 albo z 3.1 a jak dalej będzie problem to odinstaluj i usuń wszelkie pozostałości po zbrushu i wpisy z rejestru zanim zainstalujesz ponownie. Pozdro.