gd18 Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 Wiem, że jest to forum poświęcone grafice 3d, ale do tego działu zagląda spora część architektów/studentów architektury i do nich kieruję moje pytanie, Chciałem założyć dziennik praktyk zawodowych ale jak to się wszystko załatwia, co jest mi potrzebne, jakiś wzór takiego dziennika, mógłby mi ktoś z tym pomóc, pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 dziennik sie wyrabia w izbie architektow do ktorej nalezysz wedlog miejsca zameldowania. kupujesz gruby zeszyt i zanosisz a w izbie ci stepluja. trzeba jeszcze ponumerowac strony i chyba na kazdej stronie zlozyc swoj podpis. Dziennik mozna wziac juz po 3 roku. Wpisujesz do niego praktyki projektowe i budowlane. Nie moga odbywac sie w tym samym czasie. Nie licza sie do dziennika prace takie jak : robienie wizualek i praca w urzedzie, inwentarki chyba tez sie nie licza ale moge sie mylic. Aha projekty wykonawcze tez sie nie licza, jesli wczesniej nie robiles do tego proj. arch-bud (lub biuro w ktorym odbywasz praktyki nie robilo). Nie ma podobno zapisu co do rodzaju zatrudnienia i nikt nie powinien tego sprawdzac. Trzeba tylko pracowac w pelnym wymiarze godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marx Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Dowiedz się dokładnie w izbie. Na przykład w mazowieckiej kupujesz u nich dziennik zrobiony specjalnie do tych celów. Przynajmniej ja tak kupowałem jakieś trzy lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeyker89 Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Fajny pomysł. Chociaż nie jestem studentem to i tak mi się to podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 z tym wymiareg godzin to nie tak do konca...kombinoojemy z kumplem by go wypelnic do granic mozliwosci:D i..zapomnialem...mozna to zrobic pracoojac w innym biurze i steplowac u kogo innego!..oczyuwiscie im wczesniej zalozysz tym wiecej wpiszesz (tez zalezy co...) wiec powodzenia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gd18 Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 idąc do izby architektów potrzebuję jakies zaświadczenie/papierki czy cokolwiek ze szkoły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cubius Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Zadzwoń najlepiej najpierw, powiedzą ci dokładnie czego potrzebują. Podłączę się do tematu z pytaniem czy ktoś wie czy jest jakaś wytyczna jak taki dzienniczek wypełniać? Jakiś wzór? Wiem że kiedyś wpisywało się zatrudnienie, rodzaj projektu i opis co się przy nim robi z podziałem na tygodnie + ewentualnie chyba wklejki miniaturek rysunków. Ktoś coś może powiedzieć na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kefir Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 z głównej strony izby ściągasz pdf zanosisz do introligatora żeby ci oprawił i do swojej izby do podbicia - Na stronce Izby wszystko masz ładnie napisane - pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Zaświadczenie o statusie studenta architektury z dziekanatu i ok. 30zł na ładny dziennik izby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi