Napisano 21 Styczeń 200817 l Wiem, że jest to forum poświęcone grafice 3d, ale do tego działu zagląda spora część architektów/studentów architektury i do nich kieruję moje pytanie, Chciałem założyć dziennik praktyk zawodowych ale jak to się wszystko załatwia, co jest mi potrzebne, jakiś wzór takiego dziennika, mógłby mi ktoś z tym pomóc, pozd
Napisano 21 Styczeń 200817 l dziennik sie wyrabia w izbie architektow do ktorej nalezysz wedlog miejsca zameldowania. kupujesz gruby zeszyt i zanosisz a w izbie ci stepluja. trzeba jeszcze ponumerowac strony i chyba na kazdej stronie zlozyc swoj podpis. Dziennik mozna wziac juz po 3 roku. Wpisujesz do niego praktyki projektowe i budowlane. Nie moga odbywac sie w tym samym czasie. Nie licza sie do dziennika prace takie jak : robienie wizualek i praca w urzedzie, inwentarki chyba tez sie nie licza ale moge sie mylic. Aha projekty wykonawcze tez sie nie licza, jesli wczesniej nie robiles do tego proj. arch-bud (lub biuro w ktorym odbywasz praktyki nie robilo). Nie ma podobno zapisu co do rodzaju zatrudnienia i nikt nie powinien tego sprawdzac. Trzeba tylko pracowac w pelnym wymiarze godzin.
Napisano 22 Styczeń 200817 l Dowiedz się dokładnie w izbie. Na przykład w mazowieckiej kupujesz u nich dziennik zrobiony specjalnie do tych celów. Przynajmniej ja tak kupowałem jakieś trzy lata temu.
Napisano 22 Styczeń 200817 l z tym wymiareg godzin to nie tak do konca...kombinoojemy z kumplem by go wypelnic do granic mozliwosci:D i..zapomnialem...mozna to zrobic pracoojac w innym biurze i steplowac u kogo innego!..oczyuwiscie im wczesniej zalozysz tym wiecej wpiszesz (tez zalezy co...) wiec powodzenia:D
Napisano 22 Styczeń 200817 l Autor idąc do izby architektów potrzebuję jakies zaświadczenie/papierki czy cokolwiek ze szkoły?
Napisano 23 Styczeń 200817 l Zadzwoń najlepiej najpierw, powiedzą ci dokładnie czego potrzebują. Podłączę się do tematu z pytaniem czy ktoś wie czy jest jakaś wytyczna jak taki dzienniczek wypełniać? Jakiś wzór? Wiem że kiedyś wpisywało się zatrudnienie, rodzaj projektu i opis co się przy nim robi z podziałem na tygodnie + ewentualnie chyba wklejki miniaturek rysunków. Ktoś coś może powiedzieć na ten temat?
Napisano 23 Styczeń 200817 l z głównej strony izby ściągasz pdf zanosisz do introligatora żeby ci oprawił i do swojej izby do podbicia - Na stronce Izby wszystko masz ładnie napisane - pozdrawiam
Napisano 23 Styczeń 200817 l Zaświadczenie o statusie studenta architektury z dziekanatu i ok. 30zł na ładny dziennik izby.