Xardas 666 Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 witam tym razem jest woda i tworze kolejny filmik
AlekGo Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 Xardas 666 - mogłeś kontynuować stary wątek a nie zakładać nowy... może zmień program na 3ds max albo coś bardziej popularnego od Carrary? EDYCJA PIKSAR WĄTEK PRZENIOSŁEM Z ARCHIWUM BITWA-ANIMACJA edit: spoko ;)
Xardas 666 Napisano 7 Marzec 2008 Autor Napisano 7 Marzec 2008 witam myślę że wam się spodoba a jak nie to dlaczego ? z góry dzięki http://www.youtube.com/watch?v=w__rgTwvWU8
mirach Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 Pytanie powinno wg mnie brzmiec: "jesli sie spodoba, to dlaczego" Szczerze mowiac nie widac nic co by sie moglo podobac, no moze poza muzyka (ale jej nie widac tylko slychac :) ) Wg mnie lezy wszystko, juz nawet nie chodzi o sama grafike, ale kamera rusza sie jakby chciala a nie mogla, no i brak jakiegokolwiek przekazu. Gdyby nie napisy na poczatku nikt nie domyslil by sie o co chodzi.
deshu Napisano 12 Marzec 2008 Napisano 12 Marzec 2008 witam myślę że wam się spodoba a jak nie to dlaczego ? z góry dzięki zle myslales. cwicz, naucz sie modelowac i animowac, naucz sie samokrytyki, szanuj server youtuba. Czy zamieszczanie takich prac sprawia jakakolwiek przyjemnosc?
Xardas 666 Napisano 13 Marzec 2008 Autor Napisano 13 Marzec 2008 deshu źle mnie zrozumiołeś bo często inni komentują np FAJNE a wolał bym bardziej skomplekowane wypowiedzi
hcpiter Napisano 13 Marzec 2008 Napisano 13 Marzec 2008 jak jest fajnie to komentuja tak wlasnie fajnie a jak nie to niefajnie i tutaj trafne jest jednak to drugie stwierdzenie :]
Rekomendowane odpowiedzi