Napisano 22 Styczeń 200817 l Xardas 666 - mogłeś kontynuować stary wątek a nie zakładać nowy... może zmień program na 3ds max albo coś bardziej popularnego od Carrary? EDYCJA PIKSAR WĄTEK PRZENIOSŁEM Z ARCHIWUM BITWA-ANIMACJA edit: spoko ;)
Napisano 7 Marzec 200817 l Autor witam myślę że wam się spodoba a jak nie to dlaczego ? z góry dzięki http://www.youtube.com/watch?v=w__rgTwvWU8
Napisano 7 Marzec 200817 l Pytanie powinno wg mnie brzmiec: "jesli sie spodoba, to dlaczego" Szczerze mowiac nie widac nic co by sie moglo podobac, no moze poza muzyka (ale jej nie widac tylko slychac :) ) Wg mnie lezy wszystko, juz nawet nie chodzi o sama grafike, ale kamera rusza sie jakby chciala a nie mogla, no i brak jakiegokolwiek przekazu. Gdyby nie napisy na poczatku nikt nie domyslil by sie o co chodzi.
Napisano 12 Marzec 200817 l witam myślę że wam się spodoba a jak nie to dlaczego ? z góry dzięki zle myslales. cwicz, naucz sie modelowac i animowac, naucz sie samokrytyki, szanuj server youtuba. Czy zamieszczanie takich prac sprawia jakakolwiek przyjemnosc?
Napisano 13 Marzec 200817 l Autor deshu źle mnie zrozumiołeś bo często inni komentują np FAJNE a wolał bym bardziej skomplekowane wypowiedzi
Napisano 13 Marzec 200817 l jak jest fajnie to komentuja tak wlasnie fajnie a jak nie to niefajnie i tutaj trafne jest jednak to drugie stwierdzenie :]