General Straw Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 ...czy cus takiego. 786 poligonow 512x512 textura + alfa No wiec, zrobilem skrzynie, zrobilem ten znak...i... nie mam pomyslu co by tu jeszcze :/ Moze mi ktos rzucic pomysla ? :) Chce zrobic jak najwiecej elementow scenerii tudziez innych nieorganicznych przedmiotow. A co do Szczepana - to kiedys go skoncze...chyba :)
Chris Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 AAAAAA!!! O w morde jerza!! Jakie to PIĘKNE!!! Te wszystkie modele są do jakiejs gry, czy robisz z nudów? BOSKO!
Chris Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 A co do pomyslow.... Mozesz zrobic studnie :D... Ja kiedys probowalem zrobić studnie w low poly, ale mi nie wychodzilo ;P
Nimrod Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 Jak zwykle świetnie, studnia to dobry pomysł, może jescze jakiś namiot :)
ftorek Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 ile zajmuje ci zrobienie takiego \'drobiazgu\'?? i jeszcze: czy moglbys pokazac lancuchy z bliska?? - bom ciekaw
General Straw Napisano 11 Styczeń 2004 Autor Napisano 11 Styczeń 2004 No wiec rozbudowywuje portfolio i nie jest to do zadnej konkretnej gry. Ile mi to zajmuje, hmm model + unwrap + texturowanie, ja wiem...1,5 dnia (dzien - 7-8 godzin). lancuch z bliska (ta czarna cienka linia na srodku to jest to drugi plane skrzyzowany z tym po to zeby lancuch mozna bylo widziec z kazdej strony).
darkelf Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 nie powiem, ciekawe fajne i w ogole... ale jedyne co mi nie pasuje to te... pinezki na tym plotnie ;)... klimatem mi diablo przypomina... no fajen fajne :)...
giorgione Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 dela mnie totalny gicior v- bardzo szczegółowe teksturki nadają sporawo realizmu na tak oszczędny model - jak zawsze wspaniała praca. Chylę czoło przed bogiem :) Pozdr Giorgione
Rekomendowane odpowiedzi