Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam :) niektórzy juz mnie znają niektórzy nie. ale chciałbym się pokazać tym razem z innej strony, tzn bo zawsze to tu pokazywąłem tylko samochody, a tym razem wziąłem się na odwage pokazania czegoś czego jeszcze nikomu niepokazywalem :P

czyli ludzie i martwa natura.

właściwie to, stwierdziłem ze nie umiem rysowac w ogóle ludzi, wiec poswieciłem swoje ferie na nauke ich, a raczej ćwiczenie:

29c210ede32e0d38m.jpgee99325d94cf9db8m.jpg

a tu moje martwe natury i ludzie.

9366ceca26bbbf7am.jpg84c4e826d82a3436m.jpg8e3cf8ed68e2b66em.jpg9a826f580f01b4d4m.jpg

fd87afa420e9ed1bm.jpgf115a5778cd1994am.jpgea3bd2af32485a62m.jpg

no i wreszcie samochód ;P

8b5443915f0dd4c1m.jpg

ostatnio bardzo mnie zainteresowała też grafika 2d czyli to co tu robicie. no narazie to mam tylko to^^

ale wkrótce będe tu wiecej dawał :)

20fac886c85be10em.jpg

pozdro i czekam na duzo cennych rad i komentarzy :)

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe dzieki, te pierwszze 2 fotki z zamazanymi kartkami to akurat chciałem się tylko pochwalic jak spędzam wolny czas - czyli charówa i cięzka praca xD

Napisano

Szkice najlepsze, bardzo dobre ćwiczenie, szybko się nauczysz postaci rysując w ten sposób, przydałoby się więcej jeszcze całych ludzików konstrukcyjne potraktowanych żeby można było wychwycić proporcje i kierunki. Potencjał masz chłopie i myślę że coś z ciebie będzie ;], spróbuj też coś więcej zapodać z kolorem, kolor to jeszcze inna bajka ;P

Napisano

Dobrze, że ćwiczysz rysowanie dłoni. Jak na razie to porysuj oczy na zoomie z detalami, żeby później nie mieć problemu z ich kształtem no i koniecznie popracuj nad cieniowaniem.

Pozdro

Napisano

Usta wedlug mnei zbyt suche, a oczom nie nadajesz jeszcze tej szklistej materii :) w kolorowej- Nie podkreslaj tak okolic szczeki od dolu bo to wyszlo jakbys obrysowal caly kontur, jak juz cieniujesz to tak jak dol szyi delikatnie od ciemniejszego miejsca do ewentualnie jasnych miejsc do ktorych sie przedziera swiatlo nie zaslaniete reka. dajesz dalej