Stachu Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 witam :) niektórzy juz mnie znają niektórzy nie. ale chciałbym się pokazać tym razem z innej strony, tzn bo zawsze to tu pokazywąłem tylko samochody, a tym razem wziąłem się na odwage pokazania czegoś czego jeszcze nikomu niepokazywalem :P czyli ludzie i martwa natura. właściwie to, stwierdziłem ze nie umiem rysowac w ogóle ludzi, wiec poswieciłem swoje ferie na nauke ich, a raczej ćwiczenie: a tu moje martwe natury i ludzie. no i wreszcie samochód ;P ostatnio bardzo mnie zainteresowała też grafika 2d czyli to co tu robicie. no narazie to mam tylko to^^ ale wkrótce będe tu wiecej dawał :) pozdro i czekam na duzo cennych rad i komentarzy :)
Coyote Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 pierwsze szybkie szkice bardziej miej kręcą mam slabość do loomisa ^__^ martwej nie lubię osobiscie :P autko cacy ale to juz ci na DA mówiłem
Stachu Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Napisano 24 Styczeń 2008 hehe dzieki, te pierwszze 2 fotki z zamazanymi kartkami to akurat chciałem się tylko pochwalic jak spędzam wolny czas - czyli charówa i cięzka praca xD
masz)rum Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 Szkice najlepsze, bardzo dobre ćwiczenie, szybko się nauczysz postaci rysując w ten sposób, przydałoby się więcej jeszcze całych ludzików konstrukcyjne potraktowanych żeby można było wychwycić proporcje i kierunki. Potencjał masz chłopie i myślę że coś z ciebie będzie ;], spróbuj też coś więcej zapodać z kolorem, kolor to jeszcze inna bajka ;P
serratus Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 Dobrze, że ćwiczysz rysowanie dłoni. Jak na razie to porysuj oczy na zoomie z detalami, żeby później nie mieć problemu z ich kształtem no i koniecznie popracuj nad cieniowaniem. Pozdro
Stachu Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Napisano 24 Styczeń 2008 hehe dzięki za motywujące rady :) niedlugo dam coś nowego
DaRoZ Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 Usta wedlug mnei zbyt suche, a oczom nie nadajesz jeszcze tej szklistej materii :) w kolorowej- Nie podkreslaj tak okolic szczeki od dolu bo to wyszlo jakbys obrysowal caly kontur, jak juz cieniujesz to tak jak dol szyi delikatnie od ciemniejszego miejsca do ewentualnie jasnych miejsc do ktorych sie przedziera swiatlo nie zaslaniete reka. dajesz dalej
Stachu Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Napisano 25 Styczeń 2008 hehe dzieki za cenne uwagi. no z tym koloroem to ciężka sprawa, no ale się staram :P
Rekomendowane odpowiedzi