Stodi Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 Hey. zacząłem sobie modelować coś co ma być takim statkiem powietrznym (kadłub ala żaglowiec i do tego balony). http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3cf67358e8eccd9c.html
Razi91 Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 smoth masakra... wyłącz, albo ręcznie zagęśc siatkę.
Maykel Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 musisz zerknąć na opcje ustawiania normalnych, bo coś Ci nie teges. To samo miałem u siebie w łazience, nie zauważyłem, że konwertowane z maxa modele są kompletnie skopane.
Stodi Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Napisano 25 Styczeń 2008 doszedłem do wniosku, że chyba porywam się z motyką na słońce przy aktualnym stopniu moich umiejętności i znajomości maxa...ale nie poddam się i bedę dłubał przy tym dalej i się uczył;]więc póki nie uda mi się czegoś porządnego osiągnąć uptdatów nie będzie...
goran Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Dawaj upy, to ludzie powiedzą Ci co poprawiać i jak, tak się najlepiej uczyć.
floo Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Stodi czekamy na ciąg dalszy... ;) bez robienia błędów nie nauczysz się robić tego dobrze... ;)
Rekomendowane odpowiedzi