Jozeph Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 Witam !! to moj pierwszy tutek ktory obrazuje jak kamerze nadac sciezke ruchu. Zrobilem ten tutorial poniewaz niektore osoby z forum nie wiedzą jak tej opcji uzywac ;) mam nadzieje ze nie ma zadnych bledow i wszystko jest ladnie jasno i przejzyscie opisane ;) pozdro ;*
KICU Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 brawo swietny tutorial Jozeph bardzo mi pomogles ;) wlasnie tego szukalem ;P
pioRanosz Napisano 14 Luty 2008 Napisano 14 Luty 2008 Tutorial jest bardzo dobry - gratulacje. Mam pytanie/prośbe. Jak zrobić cos takiego zeby w pliku .mov mozna były obracac sie dookoła jakiegos obiektu. Jest tutaj na forum swietny tutorial pokazujacy jak zrobic cos takiego tylko ze z kamera obracajacoa sie wokol wlasnej osi (taka panorama) - a ja chce zeby kamera sie obracala dookola obiektu (tak jak w Twoim tutorialu)
Miłosz3ds Napisano 15 Luty 2008 Napisano 15 Luty 2008 No to na przykład bierzesz (nie pamiętam dokładnie jak to się nazywa;D) Camera Target, (to jest to, na co jest skierowana kamera) i ustawiasz to na środku obiektu, wokół którego chcesz, żeby kamera się obracała, a z samej kamerze wyznaczasz ścieżkę ruchu, np. po okręgu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi