gientekwl Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Otóż... Mam do zrobienia animacje, krótka, prosta animacja mająca na celu ukazanie statku kosmicznego, który wynurza się spod wody. Statek wymodelowany w maksie, animacje chce za wszelką cenę zrobić w REALFLOW, bo najprościej i najefektowniej... do tego celu używam REALWAVE, pole sił gravity, oraz RWSplash do rozprysku particli podczas wynurzania statku spod wody... Zrobiłem prostą scenę, rakietę [standardowy obiekt w RF] oraz wspomniane przeze mnie elementy. Rakieta pod wpływem siły grawitacji opada na taflę wody powodując rozprysk... no bardzo fajnie, ale czemu ta woda mi bulgocze ? tak jakby się gotowała cały czas ? Aha, jak wprawić obiekt w ruch w REALFLOW ?! np. po trajektorii ?! Proszę o pomoc.
gientekwl Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Napisano 27 Styczeń 2008 czy jest ktoś w miarę kompetętny na forum kto potrafi odpowiedzieć na to pytanie ?!
gientekwl Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Napisano 27 Styczeń 2008 w ogóle to jak wprawić dany obiekt w ruch w REALFLOW ?
maverick sheep Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=651399#post651399 ban http://www.google.pl pozdrawiam kolejność bez znaczenia
illy Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 wybacz, zachowujesz sie jak dziecko, poniesiesz konsekwencje
Kris_R Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 nikt nie dał Tobie bana gientekwl... może to zrobić tylko moderator lub administrator forum. Jeśli coś takiego będzie miało miejsce zostaniesz o tym oficlajnie poinformowany wraz z powodem dla którego otrzymujesz bana, itp. Przeczytaj proszę regulamin forum, bo faktycznie może to się w pewnym momencie tak skończyć. jeśli chcesz coś dopisac do swojego posta bo wcześniej umknęło to Twojej uwadze, to kożystaj z przycisku 'EDIT' pod Twoim postem.
illy Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 nikt nie dał Tobie bana gientekwl... jak dla mnie moze byc spoleczny ban. Co z tego ze mod go nie zbanuje skoro ja mu rad udzielac porad nie bede, a moze i kilka innych osob. itd itp
Rekomendowane odpowiedzi