Napisano 27 Styczeń 200817 l Dobra więc tak mam pytanko zamierzam kupić nowy sprzęt wraz z nowym systemem. Tera najważniejsze na którym systemie będzie szybszy rendering, więkrze inter. itd. Sprzęcik będzie wyglądał: Core 2 Quad około 4gb ramu (zalerzy na ile kasy starczy) nvidia 8800 GTS do tego dobra płyta główna i do filmów DVD soud blastera jakiegoś (chyba dobrze napisałem)
Napisano 27 Styczeń 200817 l Nie wiem co to "więkrze inter.", ale czasu renderingu na XP 64 i Vista 64 są identyczne. Sprawdzałem :]
Napisano 27 Styczeń 200817 l Nie wiem co to "więkrze inter.", ale czasu renderingu na XP 64 i Vista 64 są identyczne. Sprawdzałem :] Na jakim oprogramowaniu pracujesz? Jakie Ci chodzą pod vistą. Mam viste64. Zainstalowanie starszych progranów nie wchodzi w grę. Vraya innego niż najnowszy nie da się zainstalować , a max też musi być 9 lub 2008.
Napisano 27 Styczeń 200817 l A jest jakaś potrzeba korzystania ze starszych wersji tych programów? Fakt, że np. Nero 6 nie działa, ale dotychczas nie miałem sytuacji, w której nie mógłbym znaleźć zamiennika niedziałającego programu.
Napisano 30 Styczeń 200817 l Autor dzięki za odpowiedzi chyba się zdecyduje na viste jednak (chodzilo o większe interakcje ms itp.