GramiYoe Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Witam, udało mi się ostatnio popełnić taki oto projekt zagospodarowania przestrzennego działki na Ursynowie w W-wie (obecnie teren L'Eclerc'a). Projekt koncepcyjny, tak ze nie czepiać się szczegółów proszę :) Czekam na komentarze, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 fajna graczka ? max , i PS? czy jeszcze do tego corel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 Ciekawie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramiYoe Napisano 29 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2008 Dzięki, renderowane metalem z maxa 9, trochę PS - rozmycie drugiego planu (Corela nie ma). Czas w rozdzielczości 4000x2270 ok 1,5 h. Robione bardzo na szybko bo czas gonił stąd widoczne gdzieniegdzie niedoróbki w modelu czy inne, ale myślę że nie jest źle... :) Pozdrawiam, i czekam na dalsze komentarze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuback Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 Witam. Ogólnie ok. Robiłem kiedyś podobne zalożenie w Szczecinie. W tym przedstwaionym przez Ciebie drugi plan, niższej zabudowy prezentuje się zdecydowanie lepiej. W pierwszym planie gdzie pojawiają się wieżowce brakuje mi limii architektonicznej, zamknięcia kwartalu. Linię o której mówię, tworzą w tej chwili te skromne drzewka. To znaczy, że Tobie też tego brakuje. Poszukał bym rozwiązania kształtując tą dolną formę przy wieżowcach. A te cztery wieże mogą zostać różne. Brakuje istotnej linii zamykającej (otwierającej) pierszy plan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi