Napisano 29 Styczeń 200817 l Dreams to krotki film animowany nad ktorym mialem przyjemnosc pracowac. Wysoka jakosc... takze moze chwilke sciagac :) http://bigbert.vfs.com/%7Edd08antonio/Files/Dreams%20%28Streaming%29%20%28720x540%29.mov Jak ktos jest niecierpliwy zawsze jest wersja youtubowa... nie polecam, bo duzo detali ginie w kompresji...
Napisano 29 Styczeń 200817 l animacja bardzo fajna, chociaż ja wole jak jest jakaś akcja ;D widzę ze studiujesz na vfs? pozdrawiam
Napisano 29 Styczeń 200817 l Bardzo, bardo fajne :) Planujecie żywot festiwalowy dla tego shorta? Jak wyglądają studia na vfs? Warto w to inwestować?
Napisano 30 Styczeń 200817 l podobac sie :) przylaczam sie do pytan o VFS, opowiedz cos o tych studiach
Napisano 31 Styczeń 200817 l Autor Jestem absolwentem VFS, kierunek Digital Design. W grudniu skonczylem. Super szkola, warto bylo! Duzo sie nauczylem, szczegolnie rzeczy o ktorych nigdy bym sam nie pomyslal. Drogo... ale ja mialem troche szczescia poniewaz mam pochodzenie Kanadyjskie i mialem ceny dla studentow Kanadyjskich. Szkola taka ze wszyskto zalezy od siebie samego.. mozna byc na luzaku i zdac ale mozna tez zapierdalac i wyniesc naprawde wiele ze szkoly. Poznalem naprawde ciekawych ludzi (kazdy tam byl z innej czesci swiata) i nawet japonke udalo mi sie chwycic ;) A wszystko to w 1 rok na VFS. Dzieki za komentarze,