kerin Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 Dreams to krotki film animowany nad ktorym mialem przyjemnosc pracowac. Wysoka jakosc... takze moze chwilke sciagac :) http://bigbert.vfs.com/%7Edd08antonio/Files/Dreams%20%28Streaming%29%20%28720x540%29.mov Jak ktos jest niecierpliwy zawsze jest wersja youtubowa... nie polecam, bo duzo detali ginie w kompresji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 animowany film dokumentalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlekGo Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 animacja bardzo fajna, chociaż ja wole jak jest jakaś akcja ;D widzę ze studiujesz na vfs? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 Bardzo, bardo fajne :) Planujecie żywot festiwalowy dla tego shorta? Jak wyglądają studia na vfs? Warto w to inwestować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 podobac sie :) przylaczam sie do pytan o VFS, opowiedz cos o tych studiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerin Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2008 Jestem absolwentem VFS, kierunek Digital Design. W grudniu skonczylem. Super szkola, warto bylo! Duzo sie nauczylem, szczegolnie rzeczy o ktorych nigdy bym sam nie pomyslal. Drogo... ale ja mialem troche szczescia poniewaz mam pochodzenie Kanadyjskie i mialem ceny dla studentow Kanadyjskich. Szkola taka ze wszyskto zalezy od siebie samego.. mozna byc na luzaku i zdac ale mozna tez zapierdalac i wyniesc naprawde wiele ze szkoly. Poznalem naprawde ciekawych ludzi (kazdy tam byl z innej czesci swiata) i nawet japonke udalo mi sie chwycic ;) A wszystko to w 1 rok na VFS. Dzieki za komentarze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi