delf77 Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 no przeciez widac ze render jest poprawiony , zmienione byly materialy - widac na stole i krzeslach , scene mysmy robili i przesylali Tobie ( Ty nam nie ) , swiatlo tez zrobilismy po swojemu . Co do (mojego byłego)szefa to sie nie wypowiadam bo to jego firma i jego decyzje , mysmy z kumplem przygotowywali Ci sceny i materialy i tyle . EDIT : hcpiter - przeciez to inny material - popatrz na słoje , tym bardziej ze od Marka jest zrobiony za pomoca mirrora
delf77 Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 ja sie na tym nie znam (raczkuje na maxie od 7 lat ) , kumpel zrobil i to on jest taki dobry pozatym watek jest od Tomka na temat jego gabinetu a tu mu spamujemy
!Ewert Napisano 1 Luty 2008 Autor Napisano 1 Luty 2008 Może Marcin powiesz coś o pracy tego wątku? ;)
JunioR Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Może Marcin powiesz coś o pracy tego wątku? ;) lol . + lol. Chodziło mi o Marcina Marcina. Moderatora. naprawde? ;p
hcpiter Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 sorrka za swoj offtop wczesniej nie skumalem ze to ten sam temat, chcialem zagrac w gre ^znajdz roznice^. pozdro
!Ewert Napisano 1 Luty 2008 Autor Napisano 1 Luty 2008 lol. Chodziło mi o Marcina Marcina. Moderatora. naprawde? ;p Nie :D .
Rekomendowane odpowiedzi