DeKo Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 W poprzednich wersjach Maxa(4, 5) przy przeciaganie widoku w perspektive i nacisnieciu ALT klawisza kamera zaczyna obracac sie, a w 3dsmax6 tego sie nie robi!!! W czym problem? P.S. sciagnalem trial wersje, moze dla tego? :o
Nimrod Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 Pewnie zmienili skróty klawiszowe często to robią :)
dr Ug Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 ctrl + alt + srodkowy przycisk myszy + ruch mysza w przod/tyl -> zoom alt + srodkowy przycisk myszy + ruch mysza w lewo/prawo -> rotate srodkowy przycisk myszy + ruch mysza -> pan
dr Ug Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 To ma pecha. Powinien wrocic do roku 1995 i tam zostac. Zawsze pozostaja skroty i ikonki na dole.
Bobby_digital Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 No to mam pecha :( to juz wiem czemu mi tak wolno to wszystko idzie...
dr Ug Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 Nie wyobrazam sobie pracy 2-przyciskowa mysza. Booby, z litosci, moge Ci przeslac mojego starego Logitecha ;) Optyk z przynajmniej 3 klawirami i rolka to podstawa.
Bobby_digital Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 poważnie ? mozesz ? był bym wdzięczny :) wiesz jakos sie przyzwyczailem tymbardziej ze nie wiem jak to na 3 przyciskowej heh ah przeciez z krakowa jestes to nawet podskocze gdzies kiedys po drodze ej drug to co ? to tylko taki zarcik byl tak ? nie masz pewnie nawet stareho logitecha a juz napewno nie masz zamiartu mi go przesylac z litosci :) dobra zapamietam to sobie
Ajgor Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 Ja kiedys sie bronilem recyma i nogoma przed trojpalczasta mysza. Teraz nie wyobrazam sobie zycia bez niej :)
Rekomendowane odpowiedzi