Napisano 13 Styczeń 200421 l W poprzednich wersjach Maxa(4, 5) przy przeciaganie widoku w perspektive i nacisnieciu ALT klawisza kamera zaczyna obracac sie, a w 3dsmax6 tego sie nie robi!!! W czym problem? P.S. sciagnalem trial wersje, moze dla tego? :o
Napisano 13 Styczeń 200421 l ctrl + alt + srodkowy przycisk myszy + ruch mysza w przod/tyl -> zoom alt + srodkowy przycisk myszy + ruch mysza w lewo/prawo -> rotate srodkowy przycisk myszy + ruch mysza -> pan
Napisano 13 Styczeń 200421 l To ma pecha. Powinien wrocic do roku 1995 i tam zostac. Zawsze pozostaja skroty i ikonki na dole.
Napisano 13 Styczeń 200421 l Nie wyobrazam sobie pracy 2-przyciskowa mysza. Booby, z litosci, moge Ci przeslac mojego starego Logitecha ;) Optyk z przynajmniej 3 klawirami i rolka to podstawa.
Napisano 13 Styczeń 200421 l poważnie ? mozesz ? był bym wdzięczny :) wiesz jakos sie przyzwyczailem tymbardziej ze nie wiem jak to na 3 przyciskowej heh ah przeciez z krakowa jestes to nawet podskocze gdzies kiedys po drodze ej drug to co ? to tylko taki zarcik byl tak ? nie masz pewnie nawet stareho logitecha a juz napewno nie masz zamiartu mi go przesylac z litosci :) dobra zapamietam to sobie
Napisano 13 Styczeń 200421 l Ja kiedys sie bronilem recyma i nogoma przed trojpalczasta mysza. Teraz nie wyobrazam sobie zycia bez niej :)