ciacho191 Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Witam wszystkich bez wyjątku. Chciałbym zaprezentować biblioteczkę taką która już swoje przeszła (czyli była w szkole :D ). Czekam na komentarze :D a i jeszcze jedno TO dokończe
kamil.ochel Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 model bardzo prosty a tekstura kiepska... jak narazie nie mogę nic więcej powiedzieć
ciacho191 Napisano 4 Luty 2008 Autor Napisano 4 Luty 2008 A co w niej takiego złego?? ja tam nic takiego nie widzę :D a to ma być do pewnej gry więc to nie może być dzieło sztuki :D no jak bym to robił do crysisa to bym się postarał :] o proszę większy rozmiar
grzegerz Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 to raczej jest game art. do texa dorob bumpa, i speca do tego jakies detale, ksiazki itp.
ciacho191 Napisano 6 Luty 2008 Autor Napisano 6 Luty 2008 hmmm nie jestem zbyt bardzo szczajony w takich tematach jak "bump" i "spec" mógłbyś to wytłumaczyć?
Sebastian Ozga Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 nie bój się spędzić nad każdym elementem dłużej niż 5 min, po teksturkach widać, że poszczególne elementy kopiowałeś i zostawiałeś w niezmienionym stanie. Popracuj jeszcze i pokazuj rezultaty, przejrzyj przy okazji kilka tutoriali.
Rekomendowane odpowiedzi