Napisano 4 Luty 200817 l Witam wszystkich bez wyjątku. Chciałbym zaprezentować biblioteczkę taką która już swoje przeszła (czyli była w szkole :D ). Czekam na komentarze :D a i jeszcze jedno TO dokończe
Napisano 4 Luty 200817 l model bardzo prosty a tekstura kiepska... jak narazie nie mogę nic więcej powiedzieć
Napisano 4 Luty 200817 l Autor A co w niej takiego złego?? ja tam nic takiego nie widzę :D a to ma być do pewnej gry więc to nie może być dzieło sztuki :D no jak bym to robił do crysisa to bym się postarał :] o proszę większy rozmiar
Napisano 4 Luty 200817 l to raczej jest game art. do texa dorob bumpa, i speca do tego jakies detale, ksiazki itp.
Napisano 6 Luty 200817 l Autor hmmm nie jestem zbyt bardzo szczajony w takich tematach jak "bump" i "spec" mógłbyś to wytłumaczyć?
Napisano 6 Luty 200817 l nie bój się spędzić nad każdym elementem dłużej niż 5 min, po teksturkach widać, że poszczególne elementy kopiowałeś i zostawiałeś w niezmienionym stanie. Popracuj jeszcze i pokazuj rezultaty, przejrzyj przy okazji kilka tutoriali.