Napisano 5 Luty 200817 l W sumie bardzo chętnie posłucham uwag co do kolorystyki, kompozycji itd :) bo ogólnie rysun nie przedstawia jakiś realistycznych odwzorowań natury itp. pozdrawiam :)
Napisano 5 Luty 200817 l Hehehe dobre :D aczkolwiek wg mnie trochę powinno światła padać na twarz tego biedaka co to niechcący schajcił jakiś warsztacik albo (o zgrozo) psią budę :D
Napisano 5 Luty 200817 l hehe, nie poradzę ci nic co do kompozycji, chyba jest dobra a bynajmniej nie przeszkadza, na górze może trochę za czarno szaro, można by tam jakiś granat wrzucić czy cóś, ale ogólnie jest brechowe i przyjemne ;]
Napisano 5 Luty 200817 l strasznie przypomina mi happy tree friend, a co do uwag to saletra o ile pamietam spala sie w jaskrawszym kolorze, no i sie spala a nie wybucha...chyba;]
Napisano 6 Luty 200817 l taaaa jesss... saletra podczas spalania emituje piekny bielutki oczojebny blask :D a wybucha np. w puszce po konserwach, tudziez kapslu :D:D:D pzdrw
Napisano 6 Luty 200817 l spala sie bladym pomarańczowym z odrobinom czerwieni i bieli po dodaniu sproszkowanego magnezu bądź aluminium staje sie biały ^^ praca przyjemna ;)
Napisano 7 Luty 200817 l rotfl...ja juz zapomnialem jak to sie bączki puszczalo. praca przyjemna, w tej konwencji nie ma sie co czepiac.
Napisano 7 Luty 200817 l Autor dziękuje wszystkim za miłe słowa :) Spróbuje suwaczkami poprzesuwać żeby ogien/wybuch wyszedł bardziej saletrowy :).
Napisano 8 Luty 200817 l Autor Niech się wypowiedzą inni :). Jak dla mnie stracilo troszkę...wygląda teraz praca na troszkę przepaloną.
Napisano 8 Luty 200817 l wiesz co na szybko zostaw jak jest i tak większość nie bawi sie saletrą ^^ tylko na maxie są takie jackassy ^^
Napisano 8 Luty 200817 l Ekstra !! - dawno nie widziałem czegos tak dobrego tutaj. Indeed ech dla mnie oryginalna wersja o wiele lepsza :)