Koniu Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 W sumie bardzo chętnie posłucham uwag co do kolorystyki, kompozycji itd :) bo ogólnie rysun nie przedstawia jakiś realistycznych odwzorowań natury itp. pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Hehehe dobre :D aczkolwiek wg mnie trochę powinno światła padać na twarz tego biedaka co to niechcący schajcił jakiś warsztacik albo (o zgrozo) psią budę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 hehe, nie poradzę ci nic co do kompozycji, chyba jest dobra a bynajmniej nie przeszkadza, na górze może trochę za czarno szaro, można by tam jakiś granat wrzucić czy cóś, ale ogólnie jest brechowe i przyjemne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 strasznie przypomina mi happy tree friend, a co do uwag to saletra o ile pamietam spala sie w jaskrawszym kolorze, no i sie spala a nie wybucha...chyba;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huzdebos Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 taaaa jesss... saletra podczas spalania emituje piekny bielutki oczojebny blask :D a wybucha np. w puszce po konserwach, tudziez kapslu :D:D:D pzdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 spala sie bladym pomarańczowym z odrobinom czerwieni i bieli po dodaniu sproszkowanego magnezu bądź aluminium staje sie biały ^^ praca przyjemna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 rotfl...ja juz zapomnialem jak to sie bączki puszczalo. praca przyjemna, w tej konwencji nie ma sie co czepiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 hhe susper klimat jak zwykle ! **** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 lubie ten styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 lubie ten styl nic więcej dodać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Ekstra !! - dawno nie widziałem czegos tak dobrego tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 7 Luty 2008 Autor Share Napisano 7 Luty 2008 dziękuje wszystkim za miłe słowa :) Spróbuje suwaczkami poprzesuwać żeby ogien/wybuch wyszedł bardziej saletrowy :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 moze tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 8 Luty 2008 Autor Share Napisano 8 Luty 2008 Niech się wypowiedzą inni :). Jak dla mnie stracilo troszkę...wygląda teraz praca na troszkę przepaloną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 wiesz co na szybko zostaw jak jest i tak większość nie bawi sie saletrą ^^ tylko na maxie są takie jackassy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Ekstra !! - dawno nie widziałem czegos tak dobrego tutaj. Indeed ech dla mnie oryginalna wersja o wiele lepsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Ale wersja shagiego tez ma swoj urok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi