Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dzień dobry forum (albo dobry wieczór... :) )

Jestem tu nowy, to mój pierwszy post. Strony robię już od jakiegoś czasu, zdarza mi się też bawić 3DS i After Effects... Tak czy inaczej jestem w fazie tworzenia swojego kącika i porfolio i prosiłbym o krytykę co do layoutu. :)

Bądźcie delikatni :P

link: http://greenheaven.pl/vall_alpha.jpg

Zadję sobie sprawę że prawa strona jest trochę przypalona ale to się zmieni z czasem.. :) Raczej nie przewiduję flasha. Wszelkie wskazówki mile widziane.

Dzięki!

V

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jestem na tak :) Typo w topie leży, troszkę mały main - nie zapominaj, że średnia rozdzielczość monitorów rośnie z czasem, a przekątna niekoniecznie :) Ale pomysł jak najbardziej mi się podoba, wykonanie też niezłe (nie licząc typo).

Napisano

fajnie fajnie. :) podoba mi się. fajne wektorki/brushe

ale

nie podobają mi się czcionki, nie wiem dlaczego i kiepsko wymaskowałeś ikonkę fotosklepu (jasna obwódka dookola pióra). Mogłeś dać ikonkę CS3 pasowala by do After Effects :)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dzięki za opinie... : }

Co do ikonek to nie jestem jeszcze pewnien czy one tam w ogóle będą w takiej formie : ). Narazie próbuję multum rzeczy i kombinacji. Jeśli chodzi o czcionki to ciężko mi się na konkretną zdecydować : ) Dlatego "Hello" jest inną niż Lorem...

Main może faktycznie troszkę mały ale takie miałem założenie jak robiłem lay.. :) Więc to raczej na pewno zostanie...

V

Napisano
  • Autor

No to strona już prawie gotowa. Możecie ją zobaczyć tu: http://greenheaven.pl

Od pierwszej wersji trochę się zmieniło, ale trzeba było dostosować lay do cmsa :)

Z góry dzięki za opinie (czy to dobre czy złe).

Napisano

Lepiej - bardzo fajnie wygląda :) Jestem na tak :)

Napisano

Calkiem przyjemnie, jednak wrzucilbym jakis trzeci kolor - zielony za bardzo meczy oczy w tym layoucie.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

No to może coś poradzicie czym możnaby tą zieleń złamać? : )

Myślałem o czymś a'la wczesno-jesienne liście (lekka czerwień, pomarańcz) ale nie bardzo mi to pasuje do całości...

Napisano

a ja bym zielen zostawil tak jak jest a za to brąze zastapiłbym pomaranczowym albo takim złotym jakims

USUŃ znak zapytania z who am i , i chyba trzeba by teraz napisac who i am :) na stronie nie uzwaj znakow zapytania, klient szuka odpowiedzi a nie pytan

Napisano
  • Autor

Eee.. nie, to już za duża przesada : D

Co do "who am i?" to raczej jest to blog/własny kąt a nie folio dla klienta.. :) Nie mam jeszcze wystarczającej ilości projektów na portfolio a jeśli i takowe będę robił to na pewno będę miał inne założenia co do layoutu. Tak żeby lepiej wyeksponować prace.

Ale dzięki wielkie za rady, przyda się na przyszłość. : )