Vall Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Dzień dobry forum (albo dobry wieczór... :) ) Jestem tu nowy, to mój pierwszy post. Strony robię już od jakiegoś czasu, zdarza mi się też bawić 3DS i After Effects... Tak czy inaczej jestem w fazie tworzenia swojego kącika i porfolio i prosiłbym o krytykę co do layoutu. :) Bądźcie delikatni :P link: http://greenheaven.pl/vall_alpha.jpg Zadję sobie sprawę że prawa strona jest trochę przypalona ale to się zmieni z czasem.. :) Raczej nie przewiduję flasha. Wszelkie wskazówki mile widziane. Dzięki! V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Jestem na tak :) Typo w topie leży, troszkę mały main - nie zapominaj, że średnia rozdzielczość monitorów rośnie z czasem, a przekątna niekoniecznie :) Ale pomysł jak najbardziej mi się podoba, wykonanie też niezłe (nie licząc typo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 fajnie fajnie. :) podoba mi się. fajne wektorki/brushe ale nie podobają mi się czcionki, nie wiem dlaczego i kiepsko wymaskowałeś ikonkę fotosklepu (jasna obwódka dookola pióra). Mogłeś dać ikonkę CS3 pasowala by do After Effects :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vall Napisano 10 Luty 2008 Autor Share Napisano 10 Luty 2008 Dzięki za opinie... : } Co do ikonek to nie jestem jeszcze pewnien czy one tam w ogóle będą w takiej formie : ). Narazie próbuję multum rzeczy i kombinacji. Jeśli chodzi o czcionki to ciężko mi się na konkretną zdecydować : ) Dlatego "Hello" jest inną niż Lorem... Main może faktycznie troszkę mały ale takie miałem założenie jak robiłem lay.. :) Więc to raczej na pewno zostanie... V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vall Napisano 19 Luty 2008 Autor Share Napisano 19 Luty 2008 No to strona już prawie gotowa. Możecie ją zobaczyć tu: http://greenheaven.pl Od pierwszej wersji trochę się zmieniło, ale trzeba było dostosować lay do cmsa :) Z góry dzięki za opinie (czy to dobre czy złe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 Lepiej - bardzo fajnie wygląda :) Jestem na tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 Calkiem przyjemnie, jednak wrzucilbym jakis trzeci kolor - zielony za bardzo meczy oczy w tym layoucie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 bardzo fajnie, ja osobiście złamał bym ten zielony ale i tak w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vall Napisano 19 Luty 2008 Autor Share Napisano 19 Luty 2008 No to może coś poradzicie czym możnaby tą zieleń złamać? : ) Myślałem o czymś a'la wczesno-jesienne liście (lekka czerwień, pomarańcz) ale nie bardzo mi to pasuje do całości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 a ja bym zielen zostawil tak jak jest a za to brąze zastapiłbym pomaranczowym albo takim złotym jakims USUŃ znak zapytania z who am i , i chyba trzeba by teraz napisac who i am :) na stronie nie uzwaj znakow zapytania, klient szuka odpowiedzi a nie pytan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vall Napisano 20 Luty 2008 Autor Share Napisano 20 Luty 2008 Eee.. nie, to już za duża przesada : D Co do "who am i?" to raczej jest to blog/własny kąt a nie folio dla klienta.. :) Nie mam jeszcze wystarczającej ilości projektów na portfolio a jeśli i takowe będę robił to na pewno będę miał inne założenia co do layoutu. Tak żeby lepiej wyeksponować prace. Ale dzięki wielkie za rady, przyda się na przyszłość. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi