Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam Panowie, od dluzszego czasu nosilem sie z zamiarem zrobienia czegos takiego, niestety jak to zwykle bywa ostatnio na roznych forach zauwazykem kilka obrazkow w stylu jaki chcialem osiagnac, wiec pewnie niektorzy powiedza, ze powielam rzeczy ktore ktos juz kiedys zrobil :)

No ale do rzeczy...ma to byc stary zniszczony pokoik, utrzymany raczej w ciemnej kolystyce i lekka nutka tajemniczosci :P

Wrzucam jak narazie dwa mebelki (nie skonczone jeszcze) i przy okazji mam prosbe, chcialem na kilku czesciach zrobic cos w stylu rzezbien przy uzycia vraydisplacement. Jezeli ktos posiada jakies fajne mapki do uzycia z displacem lub wie gdzie cos takiego znalesc prosze o informacje :)

Pozdrawiam

oldroom1ls2.jpg

oldroom2ah0.jpg

oldroom3nh3.jpg

oldroom4qu5.jpg

oldroom5kx0.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witam

jeśli chodzi o biurko zrezygnowałbym z takich małych szuflad; prawa strona biurka niewykorzystana ( bez szuflad, drzwiczek - marnotrawstwo miejsca) ; kredens ( tak to się chyba nazywa): zbyt cienkie podpory pod witrynami - włoży ktoś tam coś ciężkiego i nie ma ma siły - złamie się, blat powinien być chyba trochę grubszy; sposób prezentacji mebelków - trzeba docenić

pozdrawiam

Napisano

z tokem zgadzam się tylko co do prawej strony biurka. o reszcie nie ma pojęcia he he. Robię w kamieniarce też, a na meblu byłem i mam kumpli "nadstolarzy" i robili dla mnie.

Napisano
  • Autor

Jej, THX! Odkopałeś wątek widzę 5 letni :D Tytuł mnie zainteresował, wchodzę, a tu niespodzianka! Zapomniałem nawet, że kiedyś dłubałem coś takiego :) Z tego co pamiętam efektu fianalnego nie osiągnąłem, bo przy teksturowaniu wtedy cały urok zniknął :)