kulexy Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 A oto... moj pokoj (poczatek pracy:D) przedstawiony oto calemu oto zgromadzeniu walnemu :). Naprawde tylko inne sa te textury biurka, nie moge cos zrobic dobrej fotki... dlatego dalem jasne drewno... sproboje cos pomieszac z texturami... ocencie wstep... w miare mozliwosci bede probowal jak najczesciej robic update\'y i pracowac nad pokoikiem... Jak ja bym chcial , zeby tak wygladal moj pokoik:) noormalnie wyglada on jak chlew... [gafa] (ale sproboje go odwzorowac ze wszystkimi klamotami na biurku itd. Oto 2 renderki wstepne... no i 2 renderek - siatka: Czekam na krytyke:) DZIEKI ZA ZAINTERESOWANIE!!
Bobby_digital Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 Strasznie ponuro jak narazie wygląda :) ale to pewnie przez te materialy oswietlenie i ta texture podłogi. proponuje przysiąść jeszcze pożądnie nad tym :)
kulexy Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Napisano 15 Styczeń 2004 no oczywiiscie... te textury sa wstepne... jeszcze modele nie skonczone sa... nima komputerka :(:D wlasnie wydaje mi sie ze zrobilem texturke biurka... zaraz sprawdze... zywan zrobie pozniej... musze zrobic jeszcze burdel na biurku :) i reszte.. to wstep dopero.. dzieki za POSTA :)
Dr0cK Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 modele sa chyba wporzadku... i tak jak powiedzial bobby_digital...zmiana materialow, map i oswietlenia...a moze byc interesujace :)
kulexy Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Napisano 15 Styczeń 2004 zmienilem texturke biurka.. na prawdziwa... i dywan troche... ale to jeszcze tyle do konca co z Polski do Nowej Zelandii lub dalej... EDIT: a to brazil:
Bobby_digital Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 yyy cienki ten brasil :) biurka czarne-ok ale musisz dac troche reflection, do dywanu jeszcze daleko i co to jest takie troche zielone na kaloryferze bo sie nie moge dopatrzyc :)
Archangel Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 jeszcze sporo pracy przed Toba ale uzyskany efekt moze byc ciekawy!!. Moje uwagi: -jakis dziwny ten kaloryfer.... - umiesc cos za oknem bo swiatlo pada a tu ciemna noc :) -moim skromnym zdaniem te kola utrzymujace firanke sa zdecydowanie za wielkie.... -pomysl nad ustawieniami brazila bo szczerze mowiac ja nie widze roznicy i troche mizernie to wyglada Pozdrawiam
MareG Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 Samo okno wyzsze musi byc. Co to za paskudztwo na tym kaloryferze? Dwa ostatnie rendery nieczym sie nie roznia....
Anonymous Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 mnie szczeze nie pasuje cos tak firanka nie wiem czemu mize textura moz enie nie wiem
saygon Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 hmm firanki to raczej nie wyszly. material kanapy za bardo sie blyszczy pamietajze to jest mareial czyli cos niejednolitego. biorko ma ostre krawedzie, zaokoaglij je minmalnie podobnie mapka tez raczj do obrobki. okno jest za biale daj jakies swiatlo i tlo tam.
Maniak Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 Witam Ja osobiscie zmienilbym jeszcze karnisz bo tej jest jak z pokoju guliwera :):) POzdrawiam
kulexy Napisano 16 Styczeń 2004 Autor Napisano 16 Styczeń 2004 zmienilem kaloryfer... po prostu wymodelowalem go :D... textura scian lepsza, i widok real zza mojego okna :)... O QRDE .. ZAPOMNIALEM O FIRANCE :D.. BEDZIE NIEDLUGO!! co sadzicie?? lepiej??
Archangel Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 DruG tu mnie przylapales oczywiscie ze sie roznia :D :D :D
Archangel Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 aaa i zapomnialem o mich uwagach :) no pewnie ze lepiej ale..... - ten widok zza okna wyglada plasko raczej jak plakat rozpiety na szybie (ale moze sie czepiam ;) - czemu ta firanka jest taka pomarszczona przy zamknietych oknach ?? domyslam sie ze to reactor moze wymodeluj ja recznie np. splinem pozniej go wyciagajac ?? - walnij jakies polki na sci9anie bo strasznie pust.... - musisz dodac jeszcze duzo wiecej elementow (lampy, kwiatki itp) aby dac wrazenie realnosci .... ale pracuj tak dalej i bedzie naprawde dobrze
kulexy Napisano 16 Styczeń 2004 Autor Napisano 16 Styczeń 2004 SPOKO spoko mowilem ze to poczatek ale ja robie po chinsku :) wlasnie robie bajzel na podlodze a pozniej sie zabiore za firanki... no i kompa :)
Maniak Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 Witam ponownie Karnisz i reszta po zmianach wyglada duzo lepeiej ale firanki sa do wymiany :):) ale to tylko moja opinia. Szuflady w realu tez nie ma ?? POzdrawiam
kulexy Napisano 16 Styczeń 2004 Autor Napisano 16 Styczeń 2004 w tamtym miejscu gdzie jest szuflada tam stoi drukarka... bedzie odwzorowana ... A teraz robie krzeslo... tzn takie na kolkach, taki fotel... a z reszta wiadomo o co chodzi... krzeslo do komputera... niedlugo je spoboje skonczyc...:D
Gość User190 Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 Bardzo, bardzo słabo.. bardzo,. bardzo brzydko... Hmm.. oj, nie podoba mi sie ;(
kulexy Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Napisano 23 Styczeń 2004 maly update... dodalem krzeslo (beta:) ), monitor i klawiaturke... i tak kijowo wyglada!!:D ale co z tegoo!! robie dalej! jutro moze jusz komp bedzie... tzmn dzisiaj. :D
t0m3k Napisano 23 Styczeń 2004 Napisano 23 Styczeń 2004 hmmm.... kolka od firanki dalej za duze!!! okno duuuuzo za male, wyglada jak w wiezieniu, powinno byc szersze i wyzsze oparcie krzesla - CALE DO PORAWY samo krzeslo jest za szerokie (za duze) firanki wygladaja jak w czasie wichury przy otwartym oknie (a okno jest zamkniete), powinny lagodnie opadac a fale tylko w poziomie proprcja szafki do biurka tez chyba cos nie tak zrob render na ktorym zobaczymy gdzie jest sufit to bedzie latwiej proporcje okna zlapac za oknem daj jakies sloneczko a nie zime ;) ogolnie OK i jesli sie postarasz to moze na koncu ladnie wygladac pracuj dalej...
Rekomendowane odpowiedzi