RaVirr Napisano 11 Luty 2008 Napisano 11 Luty 2008 Joł:D Mój debiut w 3d;) Prosta scenka z paroma texturami i ludzikiem maxowym+ dużo photoshopa:) Miała być pocztówka i tak właśnie wyszło;) Nie bijcie za mocno bo to moja na dobrą sprawę pierwsza praca;) Pozdrawiam:)
floo Napisano 11 Luty 2008 Napisano 11 Luty 2008 hehe nie ma to jak pocztówka z chernobyla... :P spoczko;)
D4D4L Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 wow o_O kolejny maniak dofa :D yeee fajna praca pozatym... ;p
AGmakonts Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 typografia siada, postprodukcja też, dałoby się więcej z tego wyciągnąć
piksar Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 czcionka jak z napisu Merry Christmas.... reszta ładna, ale dof z szopa nieprawdaż ? Nawet napisowi się oberwało
RaVirr Napisano 12 Luty 2008 Autor Napisano 12 Luty 2008 Dzień dobry cześć i czołem:D Dzięki za komentarze i ciesze się że się podoba:) AGmakonts Dużo więcej z tego nie wyciągnę nawet gdybym chciał;) A to dlatego że na scenie jest: -6 boxów -5 extrudowanych linii -1 ludzik :D -2 textury muru:) Następnym razem postaram się o bardziej złożoną scenę;) I lepszą postprodukcję:) No i (w razie potrzeby) pasujące napisy:D piksar Tak dof w fotoszopku:) A napis był oddzielnie blurowany bo był...hmm..strasznie "ostry";) keraj37 dziękuje za przyjęcie:D Teraz będziemy szukać innych wyznawców dofa wśród forumowiczów:D Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki;*
-hpx- Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Nie no jak na tak skąpą scene to efekt jest niezły :)
Rekomendowane odpowiedzi