Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam... Pamiętacie mnie? ^^ To ja Trybal :P Rzadko tu zaglądam bo nie mam się za bardzo czym chwalić :/ Ale jak zrobie coś konkretniejszego to pokazuje :) Tak jest i tym razem :)

Robie nowy projekt ;) Widzę nieznaczne postępy w jakości ogółu od ostatnich prac :) Trochę tu pustawo, a ja nie mogę nic wymyśleć co można by było jeszcze dodać :/ Może dlatego, że jestem chory xD

Looknijcie oto moja WiP'owa pracka ;]

820de75c849c1009.png

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Te drzwi po prawej zasłaniają dużo kadru, jakby ich nie było możnaby wstawić jakiś stolik.

Napisano

fajny klimacek

a propos dodatkow to mozna dodac : dywan , stolik z jakimis rzeczami na nim , zaslone , dirane , lampe stojaca , podzial w oknie w "korytarzu" ,a nawet pajeczyne z pajakiem :>

Napisano

jak spojrzalem pierwszy raz to myslalem ze na scianie masz photony widoczne :/ to samo na kanapie - ale chyba takOM masz teksturke.

To wyglada jak przedzial w ruskim pociagu ;)

Napisano
  • Autor

Drzwi usunięte :) Jest teraz o wiele wiecej miejsca i jest bardziej przejrzyście :) Wstawiłem stolik :) Jeszcze wstawię jakiś dywan ;) Jakieś rzeczy na stoliku np? Zastanawiałem sie nad wazonem z kwiatkami (np. zeschniętymi :D)... Nie trzeba firanek, wydaje mi sie, że żaluzje wystarczą :>

Nie ma tam, żadnych niedorobionych fotonów :P To są takie śliczniutkie teksturki :D

Chciałbym, żeby ten pokoj nie był w stylu starego dobrego pokoju babci, tylko, zeby był to pokoj stary podniszczony zepsuty...

Oblookajcie update'a

73b51579884c393c.png

Napisano

u, klimat i potencjal ta praca ma wielki, jak nad nia posiedzisz jeszcze to pewnie bedzie gwiazkowa:)

proponuje ci poodkruszac troche tynku na naroznikach dziury od okna

Napisano
  • Autor

Po dłuższej przerwie, powracam z paroma update'ami...

Hmy... Ma ktoś jakieś propozycje, jak zrobic te dziury w murze przy oknach? Bo sam cosik próbowałem, ale nie wychodziło mi :/

Oblookajcie update'a... :)

76c525fb71d30ec9.png

Napisano

obrazek powiesc 10 cm nizej

po lewej mozesz dac tez cos na scianie / polka z ksiazkami , plakat z filmu , kinkiet /

na podlodze moze cus tez ..... / lezacy pies . babcie tez lubia szydelkowac :) wiec moze klebek welny ? :) /

ale klimacik ma i to wazne