RaVirr Napisano 14 Luty 2008 Napisano 14 Luty 2008 Witam szanowne grono:) Postanowiłem rzucić do 2d. Mimo że scena opiera się na "makiecie" 3d 70% tutaj to szop i podmalówki. Mam nadzieje że się spodoba:) Update Pozdrówka:)
mant-raz Napisano 14 Luty 2008 Napisano 14 Luty 2008 calkiem ciekawe, mozna by to jeszcze rozwinac (np. jakies uciekajace postacie na pierwszym planie).
DaRoZ Napisano 14 Luty 2008 Napisano 14 Luty 2008 to samo chcialem napisac co mant-raz :) ogolem bardzo na plus
RaVirr Napisano 15 Luty 2008 Autor Napisano 15 Luty 2008 Dzięki za odzew;) Fajnie, że wam się podoba;) O postaciach myślałem ale w założeniu akcja miała się dziać w nocy więc luda nie bardzo chyba dawać... No chyba, że jakiegoś zagubionego uciekającego żulka pod obstrzałem:D Jeszcze nad tym pomyślę:)
DaRoZ Napisano 15 Luty 2008 Napisano 15 Luty 2008 wlasnie nie :P tutaj lud pasuje jak ulał zbudzeni wybuchami i ostrzalami wybiegaja w panice na ulice biegnac przed siebie-szukaja schronu i nie ogladaja sie za siebie bo pozostaja tam same zgliszcza...
RaVirr Napisano 15 Luty 2008 Autor Napisano 15 Luty 2008 Kurde to ma sens:D Chyba się za chwile za to wezmę i zobaczymy co da się zrobić:))
RaVirr Napisano 16 Luty 2008 Autor Napisano 16 Luty 2008 Oka jakoś poszło ale efekt raczej średni...bez ludków chyba lepiej..Dla porównania zostawiam 2:) Update w pierwszym:)
DaRoZ Napisano 16 Luty 2008 Napisano 16 Luty 2008 nie jest gorzej aczykolwiek srodkowa postac mogla by miec ostrzejsze krawedzie=przesadzony blur, i zrob cos z tymi jego rekoma :D(jedna reka trzyma sie za glowe, sylwetka przygarbiona a druga reka gdzies do gory albo do przodu wyciagnieta)
naeq Napisano 16 Luty 2008 Napisano 16 Luty 2008 Całkiem nie złe, trudno tu wpasować swój gust, bo każdy lubi coś innego, ja raczej tez lubię innego typu prace, lecz z tego co widzę to ta jest całkiem nie zła. No i całkiem fajny pomysł
Rekomendowane odpowiedzi