Napisano 14 Luty 200817 l Witam szanowne grono:) Postanowiłem rzucić do 2d. Mimo że scena opiera się na "makiecie" 3d 70% tutaj to szop i podmalówki. Mam nadzieje że się spodoba:) Update Pozdrówka:)
Napisano 14 Luty 200817 l calkiem ciekawe, mozna by to jeszcze rozwinac (np. jakies uciekajace postacie na pierwszym planie).
Napisano 15 Luty 200817 l Autor Dzięki za odzew;) Fajnie, że wam się podoba;) O postaciach myślałem ale w założeniu akcja miała się dziać w nocy więc luda nie bardzo chyba dawać... No chyba, że jakiegoś zagubionego uciekającego żulka pod obstrzałem:D Jeszcze nad tym pomyślę:)
Napisano 15 Luty 200817 l wlasnie nie :P tutaj lud pasuje jak ulał zbudzeni wybuchami i ostrzalami wybiegaja w panice na ulice biegnac przed siebie-szukaja schronu i nie ogladaja sie za siebie bo pozostaja tam same zgliszcza...
Napisano 15 Luty 200817 l Autor Kurde to ma sens:D Chyba się za chwile za to wezmę i zobaczymy co da się zrobić:))
Napisano 16 Luty 200817 l Autor Oka jakoś poszło ale efekt raczej średni...bez ludków chyba lepiej..Dla porównania zostawiam 2:) Update w pierwszym:)
Napisano 16 Luty 200817 l nie jest gorzej aczykolwiek srodkowa postac mogla by miec ostrzejsze krawedzie=przesadzony blur, i zrob cos z tymi jego rekoma :D(jedna reka trzyma sie za glowe, sylwetka przygarbiona a druga reka gdzies do gory albo do przodu wyciagnieta)
Napisano 16 Luty 200817 l Całkiem nie złe, trudno tu wpasować swój gust, bo każdy lubi coś innego, ja raczej tez lubię innego typu prace, lecz z tego co widzę to ta jest całkiem nie zła. No i całkiem fajny pomysł