capslo Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Jeżeli to zly team to sorka Mam takie pytanie na jakiej wersji pracować na 3D Studio Max 8 czy 3D Studio Max 9 bo nie wiem na którą wersje jest więcej tutków chyba że to nie mam znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 nie ma to znaczenia, jak ze wszystkimi programami : im nowsza tym lepsza ale roznica miedzy 8 a 9 jest niewielka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Eee nie koniecznie im nowsza tym lepsza... Ja robie na 8, nie wiem jak teraz ale na początku współpraca ze starszymi pluginami była zerowa, ale w 9 jest lepszy (bo nowszy? ;D) Mental. Wygląd i opcje się tak bardzo nie zmieniły, więc będziesz mógł korzystać z tutków przeznaczonych pod 8 na dziewiątce. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capslo Napisano 17 Luty 2008 Autor Share Napisano 17 Luty 2008 a większość tutków na jaką wersje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razi91 Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 Co to w sumie za różnica... Większość tutków przeznaczonych nawet pod 2008 wykorzystuje opcje które pojawiły się nawet w 5... Im nowsza wersja tym więcej udogodnień, więc chyba im nowsza tym lepiej Czasem jak się bawię to korzystam nawet z tutków z maya, XSI i innych programów i mi to różnicy dużej nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capslo Napisano 17 Luty 2008 Autor Share Napisano 17 Luty 2008 dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi