Master Kiełbaster Napisano 17 Styczeń 2004 Share Napisano 17 Styczeń 2004 Postanowiłem wreszcie skończyć tą scene. Jak gdzie i kiedy robiłem jest w wipie http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=8228 z góry dzięki za komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 17 Styczeń 2004 Share Napisano 17 Styczeń 2004 pracka jest ogolnie bardzo ladna i wyknana na najwyzszym poziomie....sledzilem dokladnie tego WIP\'a i musze powiedziec ze kawal dobrej roboty wykonales.....szkoda tylko, ze ostateczna wersja jest taka ciemna bo trudno w ten sposob docenic wszystkie walory scenki..... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 17 Styczeń 2004 Share Napisano 17 Styczeń 2004 Hmmm.. nie wiem czemu ale jakos nie czuje tego klimatu, moze dlatego ze jest za ciemno - nie wiem. A moze przydalby sie jakis wielki ksiezyc w tle domu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 17 Styczeń 2004 Share Napisano 17 Styczeń 2004 a u mnie fcale to ciemno bardzo nie wyglada, gratuluje skonczenia swietnej pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2004 dzięki za zaskakująco pozytywne komentarze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 17 Styczeń 2004 Share Napisano 17 Styczeń 2004 Ja tez sledzilem ta prace w WIPie... Powiem ze wyszla zaskakujaco dobrze - pozoslal mroczny / dramatyczny nastroj, kompozycja poprawna, ciekawe zroznicowanie tekstur wygladajacych naturalnie - najslabiej wyglada droga i smialo moznaby ja podpicowac w PS. A co do tego ze jest za ciemno u niektorych - powiem tak: Prosze sobie (w miare mozliwosci) skalibrowac monitory, ale przede wszystkim pamietac o tym, ze niektore prace wypada ogladac wieczorem, albo przynajmniej przy zaciagnietych zaluzjach lub zgaszonym swietle! Na moim monitorze obrazek wyglada tak jak zyczyl sobie autor. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chia Napisano 17 Styczeń 2004 Share Napisano 17 Styczeń 2004 MareG: gdyby tak ustawiac monitor pod widzimisie kazdego z forumowiczow, to powstalby istny chaos. podoba mi sie ze pokazany etap tworczy tej prwizualizacji. nie podoba mi sie niebo i swiatlo prawa strona do ciecia male ziarenko w Peesie, sepia i calkiem dobra praca:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 17 Styczeń 2004 Share Napisano 17 Styczeń 2004 chia: no wlasnie dlatego wymyslono programy do profilowania czy kalibracji :) No nie wspomnialem co prawda o jeszcze jednej istotnej rzeczy - jesli autor tworzy swoja prace na wybitnie zle ustawionym monitorze - wowczas chocby nie wiem co robic to taka praca u innych (majacych poprawnie ustawiony monitor) bedzie po prostu prezentowala zla gamme i bez pokrecenia pokretlami monitora nic sie nie poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chia Napisano 17 Styczeń 2004 Share Napisano 17 Styczeń 2004 MareG; skoro Twoj monitor jest skalibrowany wiec w czym masz problem? poza tym dobre oko bez wzgledu na ustawienia monitora dostrzeze walory jak i wady pracy;]pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Tez przygladalem sie WIPie...i efekt koncowy mnie zadowla...moze z jednym wyjatkiem...lekko bym to rozjasnil..bo czasami jest za ciemno..ale to tylko taki maly wyjatek :)) good work ! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 bz bz, niebo troche spikselowaciale...heh, w obliczu powywalanych okien te super zamkniete drzwi bez klamki nie pasuja troche... ale fajny klimat... oklepany, ale fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 19 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2004 klamka jest :P tylko zacieniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi