Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

pracka jest ogolnie bardzo ladna i wyknana na najwyzszym poziomie....sledzilem dokladnie tego WIP\'a i musze powiedziec ze kawal dobrej roboty wykonales.....szkoda tylko, ze ostateczna wersja jest taka ciemna bo trudno w ten sposob docenic wszystkie walory scenki.....

Pozdrawiam

Napisano

Hmmm.. nie wiem czemu ale jakos nie czuje tego klimatu, moze dlatego ze jest za ciemno - nie wiem.

A moze przydalby sie jakis wielki ksiezyc w tle domu.

Pozdrawiam

Napisano

Ja tez sledzilem ta prace w WIPie... Powiem ze wyszla zaskakujaco dobrze - pozoslal mroczny / dramatyczny nastroj, kompozycja poprawna, ciekawe zroznicowanie tekstur wygladajacych naturalnie - najslabiej wyglada droga i smialo moznaby ja podpicowac w PS.

A co do tego ze jest za ciemno u niektorych - powiem tak: Prosze sobie (w miare mozliwosci) skalibrowac monitory, ale przede wszystkim pamietac o tym, ze niektore prace wypada ogladac wieczorem, albo przynajmniej przy zaciagnietych zaluzjach lub zgaszonym swietle! Na moim monitorze obrazek wyglada tak jak zyczyl sobie autor.

Pozdrawiam

Marek

Napisano

MareG: gdyby tak ustawiac monitor pod widzimisie kazdego z forumowiczow, to powstalby istny chaos.

podoba mi sie ze pokazany etap tworczy tej prwizualizacji.

nie podoba mi sie niebo i swiatlo

prawa strona do ciecia

male ziarenko w Peesie, sepia

i calkiem dobra praca:]

Napisano

chia: no wlasnie dlatego wymyslono programy do profilowania czy kalibracji :) No nie wspomnialem co prawda o jeszcze jednej istotnej rzeczy - jesli autor tworzy swoja prace na wybitnie zle ustawionym monitorze - wowczas chocby nie wiem co robic to taka praca u innych (majacych poprawnie ustawiony monitor) bedzie po prostu prezentowala zla gamme i bez pokrecenia pokretlami monitora nic sie nie poprawi.

Napisano

MareG; skoro Twoj monitor jest skalibrowany wiec w czym masz problem? poza tym dobre oko bez wzgledu na ustawienia monitora dostrzeze walory jak i wady pracy;]pozdrawiam

Napisano

Tez przygladalem sie WIPie...i efekt koncowy mnie zadowla...moze z jednym wyjatkiem...lekko bym to rozjasnil..bo czasami jest za ciemno..ale to tylko taki maly wyjatek :)) good work !

pozdr

Napisano

bz bz, niebo troche spikselowaciale...heh, w obliczu powywalanych okien te super zamkniete drzwi bez klamki nie pasuja troche... ale fajny klimat... oklepany, ale fajny.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności