Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich :)

Chwile nie siedziałem przy 3d maxie wiec po powrocie ażeby sie przyzwyczaić chce sobie zrobić względnie prostego mecha, jak będę miał siły to zrobię jakaś scenerie jeszcze. Uprzedzam robot jest w pełni z głowy, bez niczego, i mocno niedopracowany.

forum001nx2.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tam zasilacz od pc jest w tej "stopie" ? :P Takie rozwiązanie nie dałoby rady, za dużo pyłu i wody by się tam zlało :)

Napisano

Ja cie błagam zrób sobie szkice, bo się nagle okaże że nie wiesz jak coś zrobić. Póki co komputerowa maskownica wiatraczka średnio mi się widzi. Ogólnie ok, działaj dalej :)

Napisano
  • Autor

Ardeni: pewnie masz racje ale tym nie trzymam sie sie tak bardzo zasad "jak by to działało w rzeczywistości" biorę to bardzo na luzie :)

Fargate: liczę na moją kiepską imaginacje :p obiecuje ze następna praca będzie znacznie bardziej przemyślanymi będę miał jakieś koncepty rozrysowane.

Wiem że tak trochę niepoważnie do tego podchodzę ale zobaczymy jak można coś zrobić myśląc o tym 5 min przed rozpoczęciem robienia tego :P ...improwizacja

Napisano

Całkiem zgrabnie zaczyna wyglądać. Mam nadzieje że się nie pogubisz dalej.

Napisano
  • Autor

tez mam taka nadzieje :)

wyskrobałem kawałek podwozia i resztę nogi

forum003lv1.jpg

Napisano
  • Autor

długo nic nie mogłem robić bo nie miałem czasu ale coś wydłubałem. Na razie myślę nad tą kabiną po środku jakaś taka...mała? na razie to tak wygląda:

Ta dziura po prawej stronie robota to miejsce na jakąś wiekszą broń :)

forum004wa8.jpg

forum005or3.jpg

forum005or3.cf602f525b.jpg

Napisano
  • Autor

Zaczynam mieć dość tego modelu z racji jego niezaplanowania i prostoty. Chyba sie wezmę za coś na serio...

forum006ax3.jpg