Napisano 19 Luty 200817 l Witam wszystkich :) Chwile nie siedziałem przy 3d maxie wiec po powrocie ażeby sie przyzwyczaić chce sobie zrobić względnie prostego mecha, jak będę miał siły to zrobię jakaś scenerie jeszcze. Uprzedzam robot jest w pełni z głowy, bez niczego, i mocno niedopracowany.
Napisano 19 Luty 200817 l tam zasilacz od pc jest w tej "stopie" ? :P Takie rozwiązanie nie dałoby rady, za dużo pyłu i wody by się tam zlało :)
Napisano 19 Luty 200817 l Ja cie błagam zrób sobie szkice, bo się nagle okaże że nie wiesz jak coś zrobić. Póki co komputerowa maskownica wiatraczka średnio mi się widzi. Ogólnie ok, działaj dalej :)
Napisano 19 Luty 200817 l Autor Ardeni: pewnie masz racje ale tym nie trzymam sie sie tak bardzo zasad "jak by to działało w rzeczywistości" biorę to bardzo na luzie :) Fargate: liczę na moją kiepską imaginacje :p obiecuje ze następna praca będzie znacznie bardziej przemyślanymi będę miał jakieś koncepty rozrysowane. Wiem że tak trochę niepoważnie do tego podchodzę ale zobaczymy jak można coś zrobić myśląc o tym 5 min przed rozpoczęciem robienia tego :P ...improwizacja
Napisano 28 Luty 200817 l Autor długo nic nie mogłem robić bo nie miałem czasu ale coś wydłubałem. Na razie myślę nad tą kabiną po środku jakaś taka...mała? na razie to tak wygląda: Ta dziura po prawej stronie robota to miejsce na jakąś wiekszą broń :)
Napisano 3 Marzec 200817 l Autor Zaczynam mieć dość tego modelu z racji jego niezaplanowania i prostoty. Chyba sie wezmę za coś na serio...