Zyri Napisano 19 Luty 2008 Napisano 19 Luty 2008 Witam wszystkich :) Chwile nie siedziałem przy 3d maxie wiec po powrocie ażeby sie przyzwyczaić chce sobie zrobić względnie prostego mecha, jak będę miał siły to zrobię jakaś scenerie jeszcze. Uprzedzam robot jest w pełni z głowy, bez niczego, i mocno niedopracowany.
Ardeni Napisano 19 Luty 2008 Napisano 19 Luty 2008 tam zasilacz od pc jest w tej "stopie" ? :P Takie rozwiązanie nie dałoby rady, za dużo pyłu i wody by się tam zlało :)
Fargate Napisano 19 Luty 2008 Napisano 19 Luty 2008 Ja cie błagam zrób sobie szkice, bo się nagle okaże że nie wiesz jak coś zrobić. Póki co komputerowa maskownica wiatraczka średnio mi się widzi. Ogólnie ok, działaj dalej :)
Zyri Napisano 19 Luty 2008 Autor Napisano 19 Luty 2008 Ardeni: pewnie masz racje ale tym nie trzymam sie sie tak bardzo zasad "jak by to działało w rzeczywistości" biorę to bardzo na luzie :) Fargate: liczę na moją kiepską imaginacje :p obiecuje ze następna praca będzie znacznie bardziej przemyślanymi będę miał jakieś koncepty rozrysowane. Wiem że tak trochę niepoważnie do tego podchodzę ale zobaczymy jak można coś zrobić myśląc o tym 5 min przed rozpoczęciem robienia tego :P ...improwizacja
goran Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 Całkiem zgrabnie zaczyna wyglądać. Mam nadzieje że się nie pogubisz dalej.
Zyri Napisano 22 Luty 2008 Autor Napisano 22 Luty 2008 tez mam taka nadzieje :) wyskrobałem kawałek podwozia i resztę nogi
Ania Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 ale to z boku wygląda jak okno z łukiem i okiennicami.
Zyri Napisano 28 Luty 2008 Autor Napisano 28 Luty 2008 długo nic nie mogłem robić bo nie miałem czasu ale coś wydłubałem. Na razie myślę nad tą kabiną po środku jakaś taka...mała? na razie to tak wygląda: Ta dziura po prawej stronie robota to miejsce na jakąś wiekszą broń :)
Zyri Napisano 3 Marzec 2008 Autor Napisano 3 Marzec 2008 Zaczynam mieć dość tego modelu z racji jego niezaplanowania i prostoty. Chyba sie wezmę za coś na serio...
Rekomendowane odpowiedzi