Gość tlenka Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 Witam! Mam problem. Po zainstalowaniu 3Dmax wyskoczyl mi błąd: DLL failed to initialize. Error code: 126 - Nie można odnaleźć określonego modułu. Wcześniej przed formatowaniem dysku wszystko było ok, nie było błędu. Może mi ktoś pomóc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 Spróbój zaistalować .NET w najnowszej wersji jak robiłeś format.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tlenka Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 dzieki, zobacze co da sie zrobic i czy zadzial :) w zasadzie to twardy mi siadł i mam nowy, wszystko zainstalowalam tak jak wczesniej ale tym razem mam ten błąd i renderów nie moge robic;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tlenka Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 zainstalowalam wszystkie wersje NET od najstarszej do najnowszej i wszystko dziala. zadnych bledow:))) dzieki wielkie! Pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi