Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie ,ściągnąłem wyżej wymienioną wersje Mayi ,po zarejestrowaniu sie na stronie Autodesk i wpisaniu kodu do tej wersji chciałem załączyć program ,lecz wyskakuje mi błąd tzn : "Wystąpił problem z aplikacją maya.exe i zostanie ona zamknięta . Przepraszamy za kłopoty".Typowy alert Windows aby wysłać info do Microsoftu , spotkał się ktoś z takim błędem ,jak sobie z nim poradzić ? Może brak mi jakiś bibliotek lub czegoś ? Specyfikacja komputera : Athlon 64 x2 4200+ 2,7Ghz ,Radeon 1950Pro 256MB , 1024 MB DDR2 ram ,plyta Asus m2n sli deluxe .

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
po zarejestrowaniu sie na stronie Autodesk i wpisaniu kodu do tej wersji chciałem załączyć program

doprecyzuj o jaki kod chodzi ?

Napisano
  • Autor

Po zarejestrowaniu na stronie Autodesk,otwarła się strona z 4 wersjami do ściągnięcia pakietu Maya Windows w językach Angielskim i Japońskim oraz to samo tylko ze na Mac'a na górze strony była informacja aby użyć danego kodu podczas instalacji pakietu inny kod był dla Windows inny dla Mac'a . Podczas instalacji się go wpisuje ,aby przejść dalej,wszystko ładnie się zainstalowało,ale nic nie działa bo czegoś mi brakuje aby odpalić ten pakiet. Po prostu chciałem się nauczyć i zapoznać z pakietem Maya ,dowiedziałem sie o darmowym pakiecie do użytku domowego i postanowiłem go zdobyć ,całkowicie legalnie .

Napisano

nie ma to jak windows i jego głupie komentarze.... yyy znaczy błedy :) :)

sprobuj odinstalowac wszystko i wyczyscic rejestr po majce (jezeli nie wiesz co i jak wyczyscic w rejestrze to lepiej zostaw bo namieszasz :P ), a jak to nie pomoze to format partycji systemowej :)

Napisano

Coś z sytemem niedobrego się dzieje. Sróbuj zainstalować najnowsze sterowniki do kary graficznej i chipsetu.

Napisano
  • Autor

Już wszystko śmiga ,przeczyściłem rejestr ,przeinstalowałem sterowniki i normalnie się Maya uruchamia.