Napisano 26 Luty 200817 l Ostatnio sobie przegladalem katalog *luxa (bez kryptoreklamy ;)) i zachcialo mi sie zrobic pokoik jak na jednym obrazku: a) obrazek z katalogu b) to co na razie wymeczylem inny: nie zamierzam w 100% robic tak samo jak jest na obrazku (bo pewnie i tak mi sie nie uda :) ) ale jakas wariacje na temat. ps: wiem, ze podloga inna ;) ps2: pierwszy obrazek to fotka, wiec kolorki sa wyblakle (taki aparat :( )
Napisano 26 Luty 200817 l no to robisz takie jak na zdjeciu, czy wariacje? nie robisz wariacji by ci było prościej? podłoga wogóle do takich mebli nie pasuje. pozdrawiam
Napisano 26 Luty 200817 l Autor no będę się starał zrobić jak najbardziej zbliżone do fotki, ale bez przesady (bo np. tych ciuchów zrobić nie umiem :( ) a jaką podłogę sugerujesz? bo jakieś 3h bawiłem się różnymi materiałami i za nic nie umiem zrobić takiej jak na obrazku - jak wrzuce odbicia to zaraz robi się różowa od ścian, fugi na fotce są żyleta, a mi mimo guglowania za cholere nie idą, a modelować tego nie chce, tylko załatwić to odpowiednią mapa. no nic, jutro pewnie coś z progresu wrzuce, chyba, że dziś mi ktoś dobre rady sprzeda :)
Napisano 27 Luty 200817 l Autor delikatny up: wciąż walczę z materiałem na podłogę i za nic nie mogę się nawet zbliżyć do tego co mam na refce :(