Gość timesak Napisano 26 Luty 2008 Napisano 26 Luty 2008 Bez skojarzeń proszę co do tematu ;]. Jestem nowy na tym forum i nie wiem czy był taki temat a wszystkich tematów jest tyle że nigdy bym nie znalazł. Chodzi mi konkretnie o dziury np. w kwadracie tzw. mam kwadrat kładę na niego okrąg (żeby wystawał z obu stron) i chce żeby po skasowaniu tego okręgu powstała dziura w kwadracie. Jeśli ktoś wiem o co mi chodzi to proszę o pomoc lub jeśli był taki temat to proszę o link do niego. Pozdrawiam. P.S. potrzebuje szybko odpowiedzi prace z tym związaną potrzebuje na czwartek rano więc w środe chce to zrobić.
siwy Napisano 26 Luty 2008 Napisano 26 Luty 2008 kwadrat, koło :) chyba nie uważałeś na lekcji geometrii w podstawówce do wycinania jest boolean w compound objects
BLADE Napisano 26 Luty 2008 Napisano 26 Luty 2008 tego typu operacje robisz za pomocą boolean ale niszczy ostro siatke. lepiej robić ręcznie w poly albo wtyczka typo power boolean
Gość timesak Napisano 26 Luty 2008 Napisano 26 Luty 2008 Wielkie dzięki ;] P.S. a skąd wiesz może jestem z podstawówki :p
Rekomendowane odpowiedzi