Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hej!

Pierwsze co mnie zakuło:

Maciej Wiecz ... Prace inżynier... - chyba i tak mogę uważać się za szczęściarza że aż tyle zdążyłem przeczytać :)

Czasem wydaje sie jakby niektóre obiekty lewitowały - np kzesło.

Cała reszta wydaje mi sie ok, nawet ta stylistyka IMO pasuje do konwencji filmu.

Nie wiem czy jest potrzebne pokazywanie komputera na końcu .. wiemy że to bohater filmu pisze - w końcu pisał cos na początku filmu - a lepiej to zadziała bo będzie wtedy bliższy kontakt z widzem.

I napis na końcu na białym tle już trochę przegaduje fabułę. Bez tego było by o wiele lepiej :)

IMO całkiem całkiem :)

Grafe mozna zawsze poprawić, ale scenar to podstawa :)

Napisano

Dzięki za komentarze - masz racje mysteryofalbesila - może bez białej planszy na końcu byłoby lepiej, ale większość ludzi niestety dopiero po zadanym pytaniu zastanawia się nad odpowiedzią. Jeśli chodzi o lewitujące obiekty i kiepską grafikę - to tak jak wspomniałem - były to początki ;) Renderowało się wieki, bo sprzęt który liczył animacje miał postać laptopa 1,5 gHz celeron w dodatku. Następna będzie lepsza - scenariusz już na wykończeniu... a dot będzie rzucania cieni... czyli różnicy pomiędzy ludzkim wnętrzem a zewnętrzną powłoką - tym razem animacja w XSI. Dzięki raz jeszcze za komentarze.

A udźwiękowienie Ztudio - Warszawa.