Napisano 28 Luty 200817 l modeluję sypialnię wizkę i chciałbym otrzymać efekt odbicia tzn lustro na ścianie jak to zrobić??
Napisano 28 Luty 200817 l jaki silnik renderujący! wróżkami nie jesteśmy, dla każdego silnika inaczej ustawiasz materiały! poza tym naucz się proszę, że pytania dotyczące materiałowania i renderingu nie zadajemy w dziale modelling...
Napisano 29 Luty 200817 l Autor żaden silnik:)jeżeli ci chodzi co mam to nie mam nic:Pani Vray ani nic innego
Napisano 29 Luty 200817 l żaden silnik:)jeżeli ci chodzi co mam to nie mam nic:P To chociaz napisz to i napisz w jakim programie to robisz. Moze jest to zaskoczeniem dla ciebie, ale istnieje pare programow w ktorych mozna robic wizualizacje.
Napisano 9 Marzec 200817 l SoAd - WOW! Gdzie można kupić taką klawiaturę? :D solololo - proszę bardzo, przepis na lustro w standardowym silniku renderującym w 3dsmaxie Te białe obiekty w viewporcie mają nałożony materiał lustra, którego ustawienia możesz zobaczyć w material editorze, a obok jest render z efektem końcowym :)
Napisano 10 Marzec 200817 l jak zaden silnik to jak chcesz otrzymac ten efekt lustra? hmmm chyba niektorzy zanim zaczna pytac powinni zastanowic sie wogole o co pytaja :P