palmer Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 witam zaczalem modelowac baterie do zlewozmywaka wg toturiala zamieszczonego na youtube. Czlowiek prowadzacy toturial mowi strasznie lamana angielszczyzna i ledwie mozna go zrozumiec .... Jakos przebrnalem przez czesc ...jednak zabil mnie jeden krok czas: 14:20 sek jakiej funkcji on uzywa zeby nalozyc powierzchnie ... "..now we are going to use ......##@~@#$% ??? .. pomocy !!! link: p.s. a moze ktos zna lepszy tutorial ...latwiejszy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 gosc uzywa powerNURBS, to chyba plugin do maxa wspomagajacy modelowanie nurbsami...nie korzystam z nich wiec nie wiem ale na pewno mowi powerNurbs a pogooglowalem: http://www.noeman.org/gsm/internet-computers/36237-powernurbs-pro-2-71-a.html plug komercyjny, ale pewnie da sie tez normalnymi maxowymi nurbsami utworzyc powierzchnie z takich przekrojow bo chyba na tym polega modelowanie nurbs (cos tam mi swita opcja u-rail czy sweep (tylko nie ten modyfikator sweep tylko opcja w menu nurbs)) nie pomoge wiecej:) ktos biegly niech sie wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palmer Napisano 29 Luty 2008 Autor Share Napisano 29 Luty 2008 polshai dzieki .....jakis trop mamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi