Napisano 29 Luty 200817 l Zaczalem robic robic dla przyjemnosci. Sporo sie zmienia, wiec postanowilem spytac sie o wasze zdanie:
Napisano 29 Luty 200817 l Ja tylko spytam co tu jest 3d ? Chyba nie ten dział. edit: Ode mnie tylko tyle że to "kłebowisko mysli" ma tych myśli za mało, ale jest estetycznie.
Napisano 1 Marzec 200817 l Autor Jest to scena 2D, tylko PS. Tak, bedzie wiecej myslli, tylko mam problemy w doborze tematyki. Czy to ma byc klimat ksiazek i filmow szpiegowskich lat 60, czy klimaty PRL-owskie. Na razie jest po troche tego i tamtego.
Napisano 1 Marzec 200817 l WIP jest WIP chyba i nie ma podziału na 2d/3d czyż nie? Pracka spoko, chociaż rozumiem że to dopiero początek.
Napisano 1 Marzec 200817 l Autor Zle zrobilem. Obraz ma miejsce w dziale Galeria 2d :(. Pytanie chodzi jak to zmienic?
Napisano 6 Marzec 200817 l WIP jest WIP chyba i nie ma podziału na 2d/3d czyż nie? Pracka spoko, chociaż rozumiem że to dopiero początek. jest podział. prace 2d lądują w dziale... 2d ;) wątek przeniesiony