polon Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Witam , mam problem tej natury - mam postać i jestem w trakcie "ubierania" jej. Próbowałem garment makerem i clothem wykonac i symulowac ubranie ale są błędy. Modelowałem ubranie i cothem i dalej te same błędy. Stanelo na tym ze poprostu wymodelowane ubranie + skin wrap dało mi rezultat ale jest to dość nieciekawe, wygląda akceptowalnie ale chciałbym to zrobić clothem. Może jakieś ustawienia macie ktore sie sprawdzają jakieś sposoby. Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 2 Marzec 2008 Autor Share Napisano 2 Marzec 2008 dobra, powiedzmy że nieważne ale... mam taką szmate spod sufitu zwisającą, taką kurtyne jakby, ona jest gwałtownym ruchem ręki postaci odchylana (tak jakby ktoś wychodził zza kurtyny), oblicza sie, jest ok, ale nastepnie przez 500 klatek albo i dluzej nie chce wrocic do pierwotnej formy tylko waha sie na boki, jak wyhamować tą kurtyne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi