Napisano 19 Styczeń 200421 l lol...przez ten kolor ziemi to myslalem ze mi sie obrazek do polowy nie otworzyl...heheh..:D a co do modelu to trudno powiedziec bo bardzo duze znaczenie bedzie miala teksturka...ale chyba jest ok Pozdrowienia...
Napisano 20 Styczeń 200421 l Autor Jak by ktoś miał teksturkę cegieł w tym rodzaju to był bym baardzo wdzięczny.
Napisano 20 Styczeń 200421 l sciagnij sobie to: http://www.planetquake.com/berneyboy/textures.htm 2000 seamlessowych. widzialem tam takie jakich potrzebujesz.
Napisano 20 Styczeń 200421 l spoko fajne swiatelko ale na obrazku to wyglada jagby z lewej powinno swiecic :)
Napisano 20 Styczeń 200421 l A planujesz ten zamek w takim stanie jak na zdjęciu, czy w czasach świetności?:) Bardzo fajnie z tymi teksturami.
Napisano 20 Styczeń 200421 l Autor tło zostało troszeczkę krzywo ustawione jeszcze je przesune. Zamek nie będzie w czasach świetności tylko jak na tym zdjęciu.
Napisano 21 Styczeń 200421 l Autor updacik z resztą tekstur. Tekstura na górkach będzie zasłoniona przez dzrzewa.
Napisano 21 Styczeń 200421 l Milo, chociaz woda zbyt spokojna. Nigdy tak sie nie zdarza (wystarczy minimalny bump). Powinienes tez zadbac o odblask na wodzie.
Napisano 21 Styczeń 200421 l Jakiś dof by się przydał, bo chyba go nie ma. Poza tym zmieniłbym trochę oświetlenie, bo większa częśc zamku jest teraz w cieniu.
Napisano 21 Styczeń 200421 l Autor bumpa na wodzie troszke zwiększyłem. DOFa nawet jak bym dał to nic nie rozmyje bo nic w pobliżu nie ma.
Napisano 21 Styczeń 200421 l Wszystko ładnie pięknie, tylko jedna rzecz mnie strasznie razi. Wydaję się jakby ten zamek stał na wodzie :/, moim zdaniem on powinien mieć mury jescze pod wodą troszkę.
Napisano 22 Styczeń 200421 l Hmm nie musi być przezroczysta, to mylące wrażenie sprawia ta ciemno brązowa podstawa ale jak widzę na załączonym obrazku tam jest podobnie, więc jest OK.
Napisano 23 Styczeń 200421 l hmmm bardzo niezła pracka - - - fajny klimacik --- rodem z ksiązki do historii - - - pozdrowionka i powodzenia
Napisano 23 Styczeń 200421 l Pieknie wyglada, jak po zastosowaniu filtra polowkowego na obiektywie - bardzo mi sie podoba. Tak trzymac! pozdro Marek
Napisano 23 Styczeń 200421 l Mi w ogóle nie pasuje ta fioloetowa czy różowa kolorystyke. Krwista czerwien i łuna ognia nad horyzontem - to by było coś:D