Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

lol...przez ten kolor ziemi to myslalem ze mi sie obrazek do polowy nie otworzyl...heheh..:D

a co do modelu to trudno powiedziec bo bardzo duze znaczenie bedzie miala teksturka...ale chyba jest ok

Pozdrowienia...

Napisano

a nie mowilem... z teksturkami wyglada pieknie...

tak trzymaj :)

Napisano

A planujesz ten zamek w takim stanie jak na zdjęciu, czy w czasach świetności?:) Bardzo fajnie z tymi teksturami.

Napisano

Milo, chociaz woda zbyt spokojna. Nigdy tak sie nie zdarza (wystarczy minimalny bump). Powinienes tez zadbac o odblask na wodzie.

Napisano

Jakiś dof by się przydał, bo chyba go nie ma. Poza tym zmieniłbym trochę oświetlenie, bo większa częśc zamku jest teraz w cieniu.

Napisano

Wszystko ładnie pięknie, tylko jedna rzecz mnie strasznie razi.

Wydaję się jakby ten zamek stał na wodzie :/, moim zdaniem on powinien mieć mury jescze pod wodą troszkę.

Napisano

Hmm nie musi być przezroczysta, to mylące wrażenie sprawia ta ciemno brązowa podstawa ale jak widzę na załączonym obrazku tam jest podobnie, więc jest OK.

Napisano

hmmm bardzo niezła pracka - - - fajny klimacik --- rodem z ksiązki do historii - - - pozdrowionka i powodzenia

Napisano

Pieknie wyglada, jak po zastosowaniu filtra polowkowego na obiektywie - bardzo mi sie podoba. Tak trzymac!

pozdro

Marek

Napisano

Mi w ogóle nie pasuje ta fioloetowa czy różowa kolorystyke. Krwista czerwien i łuna ognia nad horyzontem - to by było coś:D