Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich :)

Przyszedl czas zeby zaprezentowac moj drugi modle - mercedes 190E (mam nadzieje ze juz nikt nie pamieta pierwszego:P). Moddeling juz prawie skonczony (brakuje kilku szczegolow typu obramowanie przedniej szyby ,znaczek merca itp) poza wnetrzem ktore bedzie ale narazie daje tylko ciemna szybke.Zdaje sobie tez sprawe z przeswitami ktore zostana zlikwidowane :P No i mam problem z materialem plastiku jako ze tutkow o metalu na necie jest sporo , to z platikiem troszku gorzej - dokladnie chodzi mi o zderzaki i material lusterek - jak ktos wie to dzwieczny bym byl bardzo za jakas wskazowke.Wszlekie komentarze mile widziane ( poza "zaczni od nowa" ;) )

pozdro :)

mercedes001wg6.jpg

mercedes002ax9.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

:/

cos jest nie tak

sciagaj te textury i daj siatke

wtedy mozemy zaczac gadac

narazie jest pomietolony w niektorych miejscach(ramy od tylnych drzwi ...itd)

Napisano

mam takiego merca pod oknem i masz za mocno uwypuklona maske, dziwne podejcie pod szybą, brak wycieraczki i miejsca na nią pod maską, za mocno wcisniete kierunki pod maske - jako LP by dał radę

Napisano

jeden z fajniejszy meroli, zwłaszcza w wersji evo :D

ale model kuleje w wielu miejscach, oprócz tego co wyżej to jeszcze grill mi się bardzo niepodoba

Napisano

Grill i przedni zderzak psują "dobre pierwsze wrażenie" - do poprawy jak dla mnie. Felgi za to ładnie wyszły ;-) Nie napisałeś w czym renderujesz więc trudno Ci pomóc z tym plastikiem...

Napisano

...jak na drugi model to calkiem przyzwoicie - szczegolnie ze z pierwszym podobno jest taka sytuacja, by go nie pamietac ;)

Napisano
  • Autor

to ja daje siateczke , juz nawet sam widze na niej co sie dzieje z tymi tylnymi drzwiami (moze jak bym zrrobil wczesniej render od strony d... to bym zauwazyl ;)) a render oczywiscie vrey :) dzieki panowie za komentarze i czekam na wiecej

PS juz siatka z chamferami odrazu - taki sysytem ;) , i sorki za jakosc na szybcika bylo

pozdrawiam

mrcedes003ql8.jpg

mercedes004gj1.jpg

mercedes005ho5.jpg