rafallos Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 Mam kolejne pytanie dotyczące mojego audi tt- czy karoseria może być grubości plane'a (czyli żadnej) czy muszę je wszystkie extrude?? Model zrobiłem (nie wiem jak ta technika się nazywa) z plejna i z shiftem wyciągałem krawędzie.
Ardeni Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 grubość plejna wystarczy :) Metoda to pewnie polymodeling
kannu Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 serwus :) grubość plejna wystarczy :) Metoda to pewnie polymodeling hehe, no nie wystarczy. chyba ze potraktowalby to SHELL-em. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
kannu Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 serwus :) grubość plejna wystarczy :) Metoda to pewnie polymodeling hehe, no nie wystarczy. chyba ze potraktowalby to SHELL-em. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
SoAd Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 Kannu a poco komu wnętrze blach, jak juz koniecznie potrzebne to mozna 2 sided włączyć, ale zazwyczaj wystarczy brak grubości
pecet Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 tu nie chodzi o wnętrze blach, tylko żeby blachy miały jakąś grubość, czyli np. modyfikator shell i usunąć wewnętrzene poly (zaznaczymy "select inner faces" a potem delete)
Rekomendowane odpowiedzi