Napisano 6 Marzec 200817 l Jak wyżej w tytule, scena ma przedstawiać typowe działania straży pożarnej podczas gaszenia pożaru w lesie, chciałbym to przedstawić trochę dramatycznie... prosiłbym i podpowiedzi i uwagi, narazie wstępna pozycja dwóch strażaków, tekstury dodam wkrótce... pozdrawiam Edytowane 19 Maj 200816 l przez acainoks
Napisano 6 Marzec 200817 l Ale oryginalny temat. Napisałeś że dodasz textury ja bym jeszcze nad modelami popracował i kadr trochę nieciekawy. Powodzenia.
Napisano 6 Marzec 200817 l ja zadnym wymiataczem tez tutaj nie jestem ale moja rada jest nastepujaca: zrob strazaka, sama postac ,jednego ze wszystkimi bajerami i narazie odluz ta wizualizacje na pozniej.Zrob postac stojaca prosto bez zadnych ruchow ani takich tam bajerow ;) i dawaj na forum a ludziska ci pomoga... i jak juz bedziesz mial strazaka to wtedy zdecydujesz czy jedziesz z tym dalej czy zaczynasz nowy projekt.Radze ci tak bo sie duzo wiecej nauczysz - niewszytko naraz i bez pospiechu:) Co moge powiedziec na plus - maska,najlepsiejsza;) pozdrawiam i nie poddawaj sie :)
Napisano 7 Marzec 200817 l Autor no dobra DiO... wieczorem się odezwę... poprawiony hełm... w niedziele dokładniejsza maska...
Napisano 9 Marzec 200817 l helm wyglada niezle ale wiecej chamferow by sie przydalo na krawedziach zeby byly bardziej ostre
Napisano 3 Kwiecień 200816 l Autor czy teraz mógłbym dodać tekstury do strażaka? czy należy jeszcze coś poprawić? proszę o podpowiedzi...
Napisano 3 Kwiecień 200816 l Jak modelujesz na podstawie konkretnych referek to modeluj aż uzyskasz dostateczne podobieństwo. Oczywiście niektóre szczegóły szybciej jest dorobić w zbrushu i na normala wrzucić. Jak na razie kurtka wygląda trochę słabo ja bym jeszcze nad nią popracował. Pozdro.
Napisano 19 Maj 200816 l Autor nałożyłem tekstury, wg. mnie model nie musi być idealnie dokładny ponieważ planuję go wstawić w lekkie zadymienie. Cała praca ma być tłem do tabla kończącego rocznik Szkoły Aspirantów w Poznaniu. Czy ktoś z Was miałby jakąś interesującą scenerię gdzie można by było umieścić tego strażaka? Postać będzie miała na sobie jeszcze aparat powietrzy. Pozdrawiam
Napisano 21 Maj 200816 l W minibitwie udostępniłem swój model panny z rękawicami, częstuj się. Powinno się przydać ;)