pit17 Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 siema wiecie dlaczego kiedy klikam raz lewym przyciskiem myszy to klika mi podwojnie cholera mnie strzela bo nie da sie normalnie modelowac
hcpiter Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 wymien myche, mialem kilka razy ten propblem a jezeli nowa myszka to chyba do serwisu albo czyszczenie :)
!Ewert Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Czyszczenie? czego jak to tylko elektronika, kiedyś jak były na kule to sie czyściło. Takie mam wrażenie, może sie mylę :P
Ania Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Te laserowe też można czyścić, miałam kiedyś problemy bo mysz kwiczała i przeczyszczenie pomogło. Otwiera się całą obudowę i czyści ostrożnie żeby elektroniki nie poniszczyć, chyba najlepiej alkoholem ale mogę się mylić. Nie wiem czy każdą mysz można otworzyć, u mnie na dole jest śrubka z której można było wywnioskować że się da.
!Ewert Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 A u mnie nie ma śrubki :( tylko jest czerwony przycisk, detonator :P
zdunek89 Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 A u mnie nie ma śrubki :( tylko jest czerwony przycisk, detonator :P na spodzie myszki są ślizgacze po odklejeniu takowych zazwyczaj są śrubki, ew masz na zatrzask i wystarczy dobrze podważyć by się otworzyło
Rekomendowane odpowiedzi