Napisano 8 Marzec 200817 l Mam pytanie, czy mayka sprawniej dziala na linuxie? Czy nie ma roznicy miedze windownes a linuxem. Nie mam jakiegos zabojczego sprzetu i chcialbym wiedziec czy przesiadka ma jaki kolwiek sens. Mayka z nie wiadomych powodow wywala mi sie czasem teraz : (
Napisano 8 Marzec 200817 l Zwróć uwagę, że już sam Linux zwykle działa bardziej stabilnie niż Windows (pomijając takie dystrybucje, jak np. Ubuntu).
Napisano 8 Marzec 200817 l Słyszałem - tylko słyszałem - że dwie ostatnie dystrybucje Mai nie lubią się z Linuksami... była na ten temat rozmowa we Framestore. Ale pomijając ten temat, Maya zawsze lepiej działała pod Linuksem, tam się wychowała ;). @piotrek: co masz od Ubuntu!? Chcesz na stronę? ;) Ja się ostatnio przesiadłem z Fedory. Nie mam na co narzekać ;), Gentoo freaks!
Napisano 8 Marzec 200817 l k dzieki za odpowiedzi, zainstaluje go na suse, zobaczymy jak bedzie smigalo :)
Napisano 8 Marzec 200817 l SYmek napisał: Gentoo freaks! O_o Mamy taką implikację Dystrybucja inna niż Ubuntu => system działa w miarę stabilnie Każdy wie, że takie zdanie nie mówi słowa o systemie Ubuntu :p zsyena - nie zapomnij w konfiguracji środowiska graficznego wyłączyć hotkeya Alt+LMB jako przesuwanie okien.
Napisano 10 Marzec 200817 l przesiadka na linuxa nie jest ani latwa ani przyjemna ale mysle ze warto :) Sam jestem w trakcie przejscia na fedore i po tym jak wine zaczelo wspierac PS CS i CS2 mam zamiar usunac juz XP :)