janko1987 Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Hellow wciągną cosik mnie temat ostatni ..zaczołem z nową koncepcją ..postanowiłem troszku przytonowac zapał do kolorków :] Na tego kolosa spedzone ok 30h i pierwszy raz na tylu warstawach grubo ponad 20 ...Jednakze wasza pomoc jest potrzebna mianowicie czy i jak sie to wam widzi .. Dylemacik mam mały nad tym czy nie dac więcej statków na drodze w powietrzu ? Dziękówka kto zechciał tu wpasc i cos szeptnąc :] Pozdrówka Zoomi : http://bp3.blogger.com/_6qttYw_v7bU/R9LpLXyqhpI/AAAAAAAAADM/FtOe9ZKsDJU/s1600-h/artspace%2B1500.jpg
Thalion Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 no no no... piękne! niesamowite te kolorki, aż chce się usiąść i w tej tonacji coś namalować:D miejscami rzeczywiście nieco pustawo... nie wiem czy statki, czy coś innego, ale jakoś wypełnić niektóre obszary by się przydało. Gratuluję świetnej pracy, pięć gwiazdek ode mnie:) P.S. jak tylko będziesz mieć możliwość to wrzuć zooma, bo jak się domyślam wrażenie będzie jeszcze lepsze:D
regnar Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Miło by zobaczyć jeszcze coś po lewej stronie. Doczepie sie jednak do czegoś (choć wcale nie musisz mnie słuchać bo żaden ze mnie autorytet :D) mianowicie chodzi mi o ten statek po prawej stronie. Wg mnie trochę za ostro schodzi w dół, może troszeczkę podnieść mu dziób. Wtedy faktycznie wyglądało by jak by leciał wzdłuż tej drogi a nie w nią pikował. Ale to tylko moje odczucie. Po za tym miodek :D
janko1987 Napisano 8 Marzec 2008 Autor Napisano 8 Marzec 2008 Dzięki Thalion ..chiba tak jakis większy ruch na tej autostradzie bys sie przydało ...zoom jusz gotowy ..Pozdrawiam Regnar : odczucia bardzo wazna rzecz ..cosik go podniose ..Pozdrówka
Nubb Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Rewelacyjna praca. Nieco więcej przestrzeni mogłoby zastąpić ruch. Więcej odległych, zamglonych stuktur, jakieś przebijające się przez szklaną kopułę środowiska... I nieco świateł świadczących o tętniącej życiem metropolii w tle. Mogę się też mylić :) Wyborna praca raz jeszcze.
janko1987 Napisano 8 Marzec 2008 Autor Napisano 8 Marzec 2008 Nub :Nie che przedobrzyc :P więcej życia oki : Pozdrawiam
Thalion Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 hm... coś mi ten zoom nie chce sie wyświetlić... może przez "+" w nazwie, czy serwer pada?
DaRoZ Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 technicznie bardzo dobrze, na zoomie znow widac ogrom wlozonej pracy :) ale moze zrob tak jak zasugerowal regnar jeszcze ?
janko1987 Napisano 8 Marzec 2008 Autor Napisano 8 Marzec 2008 Thalion - działa jusz działa .....Powalcze z tym Panowie
Gość dekiel Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 potencjał masz. dobrze kombinujesz itd. moje rady jesli cie to interesuje - popracuj lepiej nad doborem palety kolorow (dla mnie troche jak w cukierni, przez co momentami wkrada sie tu taki infantylizm). problem "przyklejanego" światała sie wkrada sir rowniez jak złodziej. szkoda ze nie uzywasz zadnych tekstur ze zdj - dodaloby to samczku tu i tam. no i design - ale to jest sprawa kazdego z nas i suwerennosci charakteru. jak na moje kieprawe oko rzeczy ktore wypisalem powyzej zanikną wraz z nabywaniem doświadczenia - bo jak to mowi moj ojciec - wyżej dupy nie podskoczysz:) kee it up!!!
janko1987 Napisano 8 Marzec 2008 Autor Napisano 8 Marzec 2008 dekiel : dla mnie podstawa to budowanie za pomocą koloru ...infaltylne - trudno może kiedys wydorosleje ..
Gość dekiel Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 widze ze poczules sie urazony - nie ma potrzeby, bo staram sie komentowac jakos konstruktywnie. Sprawdz to: http://www.sparth.com/gallery/displayimage.php?album=47&pos=32 to dosc wygorowany przyklad, bo od samego pana o ksywie sparth, ale dobrz ilustruje o co mi chodzi a ty widze starasz sie isc mniej wiecej w tym kierunku. mam nadzieje ze ci jakos pomoglem :) pozdrawiam i życze powodzenia
Belus Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 Ech... dawno nie widziałem takiej fajnej pracy na forum... Pzdr.
janko1987 Napisano 10 Marzec 2008 Autor Napisano 10 Marzec 2008 etam jaki tam urażony ..Dziękówka za linka jakos musiałem przeoczyc tegoż artyste :/ zawsze dajecie do myslenia swoimi wypowiedziami i oto chodzi :) Dziękować każdemu komu chciało tu sie wpaśc ..Pozdrawiam
SzU Napisano 15 Marzec 2008 Napisano 15 Marzec 2008 Moim zdaniem słońce za bardzo odciąga uwagę od bramy, która zapewne miała być głównym punktem pracy.
mant-raz Napisano 16 Marzec 2008 Napisano 16 Marzec 2008 bedac na Slowacji mialem Ci napisac, ze praca wyglada schludnie, czysto i ladnie (ale zapomnialem hasla hehe). kolory to oczywiscie Twoja najmocniejsza strona, zastosowales najprostszy trik z kolorami (barwy komplementarne), ale wlasnie to jest klucz do sukcesu i dales w dodatku nasycenie na wydech silnika co ladnie sciaga wzrok na prawa strone. z bryla jest coraz lepiej, ale jak dla mnie jeszcze zbyt slabo zdefiniowana. acha i nie wrzucaj tu prac z artspace!! w regulaminie jest wyraznie napisane, ze nie wolno.
noiprox Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Fajna praca :) Dynamiczna kompozycja... ale czy nie zbyt dynamiczna? Jeśli ten koncept przerobić by na 3D, to nie wiem czy wyglądałoby równie dobrze. Dobre kolorcie :) i niech żyje rocznik 1987 :>
slizgi Napisano 21 Marzec 2008 Napisano 21 Marzec 2008 Troszeczkę według mnie taki artystyczny bełkot, brak jakiejś takiej sensowności w tych kształtach, jak Ci się maźneło brushem tak jest ale to nie zmienia faktu że mi się podoba :), ładne kolorki i perspektywa powietrzna, miłe dla oka... :) Pozdrawiam sli.
deshu Napisano 23 Marzec 2008 Napisano 23 Marzec 2008 prosze napraw zooma bo nie dziala! aaaaaaaaaa!!!
janko1987 Napisano 24 Marzec 2008 Autor Napisano 24 Marzec 2008 Hej ! Przed Świętami nie było okazji odpisac wam i podziękowac za uwagi słowa więc Dziękówki Szu- :mozliwe ale dla mnie i tak pierwsz e co sie wrzuca na oki to jednak jest brama :) Mant Raz -hehe tej pracki akurat nie dałem na konkurs bo ją konczyłem po terminie :) Dzięowka man cały ..czas walcze z tą bryła :) Noiproix - ehh dynamiki nigdy za mało :P Dziękówka Slizgi -hehe fajnie powiedziane ... cały czas szukam :P Deshu : go on Działa ..sorki :) Pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi