Napisano 8 Marzec 200817 l Hellow wciągną cosik mnie temat ostatni ..zaczołem z nową koncepcją ..postanowiłem troszku przytonowac zapał do kolorków :] Na tego kolosa spedzone ok 30h i pierwszy raz na tylu warstawach grubo ponad 20 ...Jednakze wasza pomoc jest potrzebna mianowicie czy i jak sie to wam widzi .. Dylemacik mam mały nad tym czy nie dac więcej statków na drodze w powietrzu ? Dziękówka kto zechciał tu wpasc i cos szeptnąc :] Pozdrówka Zoomi : http://bp3.blogger.com/_6qttYw_v7bU/R9LpLXyqhpI/AAAAAAAAADM/FtOe9ZKsDJU/s1600-h/artspace%2B1500.jpg
Napisano 8 Marzec 200817 l no no no... piękne! niesamowite te kolorki, aż chce się usiąść i w tej tonacji coś namalować:D miejscami rzeczywiście nieco pustawo... nie wiem czy statki, czy coś innego, ale jakoś wypełnić niektóre obszary by się przydało. Gratuluję świetnej pracy, pięć gwiazdek ode mnie:) P.S. jak tylko będziesz mieć możliwość to wrzuć zooma, bo jak się domyślam wrażenie będzie jeszcze lepsze:D
Napisano 8 Marzec 200817 l Miło by zobaczyć jeszcze coś po lewej stronie. Doczepie sie jednak do czegoś (choć wcale nie musisz mnie słuchać bo żaden ze mnie autorytet :D) mianowicie chodzi mi o ten statek po prawej stronie. Wg mnie trochę za ostro schodzi w dół, może troszeczkę podnieść mu dziób. Wtedy faktycznie wyglądało by jak by leciał wzdłuż tej drogi a nie w nią pikował. Ale to tylko moje odczucie. Po za tym miodek :D
Napisano 8 Marzec 200817 l Autor Dzięki Thalion ..chiba tak jakis większy ruch na tej autostradzie bys sie przydało ...zoom jusz gotowy ..Pozdrawiam Regnar : odczucia bardzo wazna rzecz ..cosik go podniose ..Pozdrówka
Napisano 8 Marzec 200817 l Rewelacyjna praca. Nieco więcej przestrzeni mogłoby zastąpić ruch. Więcej odległych, zamglonych stuktur, jakieś przebijające się przez szklaną kopułę środowiska... I nieco świateł świadczących o tętniącej życiem metropolii w tle. Mogę się też mylić :) Wyborna praca raz jeszcze.
Napisano 8 Marzec 200817 l hm... coś mi ten zoom nie chce sie wyświetlić... może przez "+" w nazwie, czy serwer pada?
Napisano 8 Marzec 200817 l technicznie bardzo dobrze, na zoomie znow widac ogrom wlozonej pracy :) ale moze zrob tak jak zasugerowal regnar jeszcze ?
Napisano 8 Marzec 200817 l potencjał masz. dobrze kombinujesz itd. moje rady jesli cie to interesuje - popracuj lepiej nad doborem palety kolorow (dla mnie troche jak w cukierni, przez co momentami wkrada sie tu taki infantylizm). problem "przyklejanego" światała sie wkrada sir rowniez jak złodziej. szkoda ze nie uzywasz zadnych tekstur ze zdj - dodaloby to samczku tu i tam. no i design - ale to jest sprawa kazdego z nas i suwerennosci charakteru. jak na moje kieprawe oko rzeczy ktore wypisalem powyzej zanikną wraz z nabywaniem doświadczenia - bo jak to mowi moj ojciec - wyżej dupy nie podskoczysz:) kee it up!!!
Napisano 8 Marzec 200817 l Autor dekiel : dla mnie podstawa to budowanie za pomocą koloru ...infaltylne - trudno może kiedys wydorosleje ..
Napisano 9 Marzec 200817 l widze ze poczules sie urazony - nie ma potrzeby, bo staram sie komentowac jakos konstruktywnie. Sprawdz to: http://www.sparth.com/gallery/displayimage.php?album=47&pos=32 to dosc wygorowany przyklad, bo od samego pana o ksywie sparth, ale dobrz ilustruje o co mi chodzi a ty widze starasz sie isc mniej wiecej w tym kierunku. mam nadzieje ze ci jakos pomoglem :) pozdrawiam i życze powodzenia
Napisano 10 Marzec 200817 l Autor etam jaki tam urażony ..Dziękówka za linka jakos musiałem przeoczyc tegoż artyste :/ zawsze dajecie do myslenia swoimi wypowiedziami i oto chodzi :) Dziękować każdemu komu chciało tu sie wpaśc ..Pozdrawiam
Napisano 15 Marzec 200816 l Moim zdaniem słońce za bardzo odciąga uwagę od bramy, która zapewne miała być głównym punktem pracy.
Napisano 16 Marzec 200816 l bedac na Slowacji mialem Ci napisac, ze praca wyglada schludnie, czysto i ladnie (ale zapomnialem hasla hehe). kolory to oczywiscie Twoja najmocniejsza strona, zastosowales najprostszy trik z kolorami (barwy komplementarne), ale wlasnie to jest klucz do sukcesu i dales w dodatku nasycenie na wydech silnika co ladnie sciaga wzrok na prawa strone. z bryla jest coraz lepiej, ale jak dla mnie jeszcze zbyt slabo zdefiniowana. acha i nie wrzucaj tu prac z artspace!! w regulaminie jest wyraznie napisane, ze nie wolno.
Napisano 20 Marzec 200816 l Fajna praca :) Dynamiczna kompozycja... ale czy nie zbyt dynamiczna? Jeśli ten koncept przerobić by na 3D, to nie wiem czy wyglądałoby równie dobrze. Dobre kolorcie :) i niech żyje rocznik 1987 :>
Napisano 21 Marzec 200816 l Troszeczkę według mnie taki artystyczny bełkot, brak jakiejś takiej sensowności w tych kształtach, jak Ci się maźneło brushem tak jest ale to nie zmienia faktu że mi się podoba :), ładne kolorki i perspektywa powietrzna, miłe dla oka... :) Pozdrawiam sli.
Napisano 24 Marzec 200816 l Autor Hej ! Przed Świętami nie było okazji odpisac wam i podziękowac za uwagi słowa więc Dziękówki Szu- :mozliwe ale dla mnie i tak pierwsz e co sie wrzuca na oki to jednak jest brama :) Mant Raz -hehe tej pracki akurat nie dałem na konkurs bo ją konczyłem po terminie :) Dzięowka man cały ..czas walcze z tą bryła :) Noiproix - ehh dynamiki nigdy za mało :P Dziękówka Slizgi -hehe fajnie powiedziane ... cały czas szukam :P Deshu : go on Działa ..sorki :) Pozdrówka