adrian2608 Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Witam serdecznie ,szukam informacji o Stadionie Wisły Kraków ,konkretnie wielkości stopni ,granice działki na której stoi stadion ,wymiary trybun ,coś o dachu ,materiały itp dużo już znalazłem ,ale wciąż za mało byłbym wdzięczny za jakieś informacje, może ktoś posiada jakieś przekroje itp. Pozdrawiam.
adrian2608 Napisano 8 Marzec 2008 Autor Napisano 8 Marzec 2008 Idealnie, wrzucajcie co tylko możecie .
viz.k Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 Szykujesz sie do udzialu w konkursie?:) Dzis widzialem w gazecie, w sumie ciekawe bo w gre wchodzi nie scisle techniczny projekt tylko raczej vizka z tego co zrozumialem. Powodzenia:)
adrian2608 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Napisano 9 Marzec 2008 Najpierw trzeba zrobić nowe trybuny które istnieją i to jest najtrudniejsza część pracy między innymi dlatego że krucho z konkretnymi materiałami a potem robimy swoją wizję ,dlatego pytam Was drodzy użytkownicy czy coś macie jakieś materiały ,już sam przejrzałem około 250 stron różnych forum aby znaleźć jakieś konkretniejsze zdjęcia obecnie jestem na 135 stronie forum Skyscraper city. Dzięki wszystkim za zainteresowanie .
Rekomendowane odpowiedzi