carlosss Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 pierwszy właściwie, poprawnie wyglądający exterior w moim wykonaniu, tak mi się przynajmniej wydaje :] w bloku mieszkają burżuje dlatego mają miedziane rynny i samochód 1 klasy od usera z naszego forum :P pozdrawiam większa rozdziałka
jumpboy Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 Moim skromnym zdaniem vizka dosyć ciekawa jedyne co mnie gryzie to lisice na drzewach a mianowicie ich materiał mogłeś dać translucent a morze jest tylko prawie niewidoczne bo przez to wyglądają jak by były to kartki papieru ale pracka bardzo przyjemna pozdrawiam :)
makbol Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 Ładny i czysty render. Podoba mi się trawa, mógłbyś coś powiedzieć o niej ? (wygląda mi na displace, ale nie jestem pewien)
siwy Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 Ogólnie fajnie. Liście na drzewie za duże i okna za jasne i za jednolite, mogłoby się więcej w nich odbijać. Trawa super. Brakuje obrobki blacharskiej na zakonczeniu scianki attykowej.
carlosss Napisano 12 Marzec 2008 Autor Napisano 12 Marzec 2008 witam, trawa moja :] disp of kors :) co do liści to już nie poprawiałem :P dziękuję za komentarze :)
Morphe Napisano 13 Marzec 2008 Napisano 13 Marzec 2008 Bardoz mi sie podoba swiatlo - przyznajsie co masz w environmencie :) sky odpowiednio podkrecony, jakis hdri wynalazek, czy jakis zwykly kolor ? :)
carlosss Napisano 14 Marzec 2008 Autor Napisano 14 Marzec 2008 sky, ale pewnie z hdri też by dało radę, jak i z kolorkiem :P
Morphe Napisano 15 Marzec 2008 Napisano 15 Marzec 2008 Pytam bo bardoz malo niebieskiego jest w cieniu, i przyjemnie to wyglada - wnioskuje ze masz wyzsze turbidity ? :) , ale nie wime czy przy tym niebku nie powinno byc jednakkapke nizsze... no, ale w sumie sam nie wiem, mi sie podoba :)
eco Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 ...jak na burżuja przystalo nie mają gustu bo cos takiego pozwolili sobie wybudowac ;)
Rekomendowane odpowiedzi