Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

pierwszy właściwie, poprawnie wyglądający exterior w moim wykonaniu, tak mi się przynajmniej wydaje :] w bloku mieszkają burżuje dlatego mają miedziane rynny i samochód 1 klasy od usera z naszego forum :P pozdrawiam

wizkajpgba8.jpg

większa rozdziałka

wizkajpgws3.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Moim skromnym zdaniem vizka dosyć ciekawa jedyne co mnie gryzie to lisice na drzewach a mianowicie ich materiał mogłeś dać translucent a morze jest tylko prawie niewidoczne bo przez to wyglądają jak by były to kartki papieru ale pracka bardzo przyjemna pozdrawiam :)

Napisano

Ładny i czysty render. Podoba mi się trawa, mógłbyś coś powiedzieć o niej ? (wygląda mi na displace, ale nie jestem pewien)

Napisano

Ogólnie fajnie. Liście na drzewie za duże i okna za jasne i za jednolite, mogłoby się więcej w nich odbijać. Trawa super. Brakuje obrobki blacharskiej na zakonczeniu scianki attykowej.

Napisano
  • Autor

witam, trawa moja :] disp of kors :) co do liści to już nie poprawiałem :P dziękuję za komentarze :)

Napisano

Bardoz mi sie podoba swiatlo - przyznajsie co masz w environmencie :) sky odpowiednio podkrecony, jakis hdri wynalazek, czy jakis zwykly kolor ? :)

Napisano

Pytam bo bardoz malo niebieskiego jest w cieniu, i przyjemnie to wyglada - wnioskuje ze masz wyzsze turbidity ? :) , ale nie wime czy przy tym niebku nie powinno byc jednakkapke nizsze... no, ale w sumie sam nie wiem, mi sie podoba :)

Napisano

...jak na burżuja przystalo nie mają gustu bo cos takiego pozwolili sobie wybudowac ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.